Anahtar Kelimeler: Manisa Yemekte Araya Geldi

MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü, Basketbol Şube Sorumlusu Bora Çaylan, yönetim kurulu üyeleri, teknik ve idari kadro ile basketbol A takımı oyuncuları Rüzgarın Bahçesi isimli işletmenin davetlisi olarak yemekte bir araya geldi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol A Takımımız, Rüzgarın Bahçesi isimli işletmenin düzenlediği barbekü organizasyonuna katıldı. Organizasyonda; Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü, Basketbol Şube Sorumlusu Bora Çaylan, Yönetim Kurulu Üyeleri Gökmen Aytaç ile Metin Memiş, teknik ve idari kadro ile basketbol A takımı oyuncularımız yer aldı. Yemekte teknik ekip ve oyuncuların hayli moralli olduğu gözlenirken şampiyonluk hedefi üzerinde duruldu. Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü, Rüzgarın Bahçesinde kendilerini ağırlayan Ahmet Aktürk’e teşekkür etti.

Hedef Basketbol Süper Ligi

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü, konuşmasına kendilerini ağırlayan Ahmet Aktürk’e teşekkür ederek başladı. Güzgülü, “Takımımız sağlam adımlar ile şampiyonluk yolunda ilerliyor. 2 Nisan Cumartesi günü de saat 14’te Akhisar Belediye ile oynayacağımız maça tüm taraftarlarımızı davet ediyorum. Hedefimiz yolumuza kayıpsız devam ederek sezon sonunda Basketbol Süper Ligine çıkmak. Bu gücü ve inancı da takımımızda görüyorum” dedi.



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 1.04.2022 15:08:00 789 0

Tarih: 01.04.2022 15:08
Haberi Sesli Oku
2.05.2025 17:05:00