Manisa Basını Reklamcılık ve Dijitalleşme Eğitiminde Buluştu

Basın İlan Kurumu (BİK) ve Yunusemre Belediyesi işbirliği ile Manisa ilindeki Resmi İlan ve Reklam yayınlama hakkını haiz gazete temsilcilerine yönelik olarak düzenlenen “Yerel Medyada Reklamcılığın Geliştirilmesi ve Dijitalleşme eğitimi” başladı.

Basın İlan Kurumu tarafından organize edilen “Yerel Medyada Reklamcılığın Geliştirilmesi ve Dijitalleşme eğitimi” 7 Şubat 2022 pazartesi günü Yunusemre Belediyesi Millet Çarşısı Toplantı Salonunda başladı.

İki gün sürecek olan eğitim Basın İlan Kurumu ve Yunusemre Belediyesi tarafından düzenleniyor. Eğitim programının sonunda Sertifika Törenine gazete temsilcileri ve Gazeteciler Cemiyet Başkanları ile birlikte Manisa Valisi Yaşar KARADENİZ, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet ÇERÇİ, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Rıdvan DURAN, BİK İnsan Kaynakları Müdürü Engin Öztürk ve BİK Manisa Şube Müdürü İdris CİRİT katılacak.

Basın İlan Kurumu Manisa Şube Müdürü İdris Cirit’in açılış konuşması ile başlayan eğitim programı, İletişim Danışmanı Cihat Zafer Demirel tarafından verilen eğitim ile başladı. Mesleki tecrübesinin yanı sıra akademik araştırmalar ve sektörel raporlar ışığında yerel basında reklamcılıķ ve dijitalleşme hakkında bir sunum yapan Cihat Zafer Demirel yerel medyada reklamcılık hakkında farkındalık oluşturacak bir eğitimle Manisa basın temsilcileriyle bilgilerini çarpıcı örneklerle ve video sunumlarıyla birlikte paylaştı.

İletişim Danışmanı Cihat Zafer Demirel,  “BİK Genel Müdürü Rıdvan Duran, bu eğitimleri başlattı ve devam ettiriyor. Sayın Duran, resmi ilan gelirlerinin yanı sıra, gazetelerin daha çok reklam gelirini nasıl sağlayacağı başta olmak üzere yerel medyanın gücü ve öneminin belirtilmesine, gazeteciliğin görgü ve kültürünün, güvenilirliğinin dijital mecranın hızı ve avantajlarıyla birleştirilmesine önem veriyor. Genel Müdürümüz Rıdvan Duran’a, Basın İlan Kurumu Manisa Şube Müdürlüğüne ve tabii Yunusemre Belediyesi’ne, Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’ye çok teşekkür ediyoruz. Şehzadeler Şehri Manisa medyasıyla buluşmak bizim için çok değerli.” dedi.

İki gün sürecek eğitim yerel basın kuruluşlarının iletişim kalitesinin ve kapasitesinin artırılması ile doğru, güvenilir ve etkileyici içerik üretimi ve takibi, yeni medya ve dijitalleşme, dijital iletişim ve sosyal medya yönetimi konularında bilgilendirmeyle sonuçlanacak.

Eğitimin sonunda programa katılan gazetecilere sertifikaları Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve BİK Genel Müdürü Rıdvan Duran tarafından takdim edilecek.



Saruhanlı'da vefat...

MANİSA DEMİRCİ’DE FERDİ ZEYREK VE GÜLŞAH DURBAY İÇİN GEVREK DAĞITTI

GÜLŞAH DURBAY İÇİN DÜZENLENEN TAZİYE PROGRAMI DUALARLA TAMAMLANDI

Kafa kafaya çarpışan araçlar çıkan yangında küle döndü

Yerli Malı Haftası'na Togg damgası

Kayıp muhtarın cesedi varilde çıktı

SARUHANLI’DA VEFAT…

SARUHANLI’DA 2025 YILI İLÇE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

Yangın felaketi

Çınaroba ikinci yarıda açıldı: 3-1

Edirne Deplasmanın Galibi Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı

Paşaköy namağlup yola devam

Develispor'dan beş yıldızlı galibiyet

Saruhanlı Devlet Hastanesinde bugün görev yapacak doktorlar

polisi yaralayan motosiklet sürücüsü tutuklandı

Kiralık evde 82 düzensiz göçmen yakalandı

Yeni yıl öncesi 6 ton sahte alkol ele geçirildi

Halk eğitim merkezleri istihdama katkı sağlıyor

Koldereli çocuklarından Başkan Durbay’a duygusal veda!

Genel Başkan Özel, Durbay ailesiyle beraber taziyeleri kabul etti

Manisa’da eğitim camiasının acı günü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 8.02.2022 05:21:00 920 0
Tarih: 08.02.2022 05:21 Güncelleme: 08.02.2022 05:21
Haberi Sesli Oku