Anahtar Kelimeler: 0

MANİSA’DAKİ CİNAYET DAVASI BAŞLADI

 

MANİSA - Manisa'da, kendisini aldattığı gerekçesiyle eşini sırtından bıçaklayarak öldürdükten sonra evi ateşe verdiği iddia edilen İbrahim Etik, "tasarlayarak adam öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmaya başladı.

 

Manisa 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın ilk celsesine tutuklu sanık İbrahim Etik ve tarafların avukatları katıldı.

 

Sanık Etik savunmasında, eşinin kendisini aldattığını ve defalarca uyarmasına rağmen yapacak başka bir şey kalmayınca onu öldürdüğünü söyledi.

 

Mahkeme heyeti, dosya kapsamı ve mevcut delil durumuna göre sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, eksiklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

 

Davanın müdahil avukatlarından Didem Tuğçe Aktaş, duruşmanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

 

Bu celsede ifadelerin alındığını belirten avukat Aktaş, "Tek bilmemiz gereken şey, bu olay namus nedeniyle boşanma davası değil. Bu, bir cinayet davasıdır. Bu çiftin arasında bugüne kadar ne olmuş olursa olsun, hiçbiri bir kişinin bu kadar hunharca öldürülmesi için bahane olamaz, kabul edilemez. Sadece bilmeniz gereken tek şey şimdilik bu" diye konuştu.

 

Eşi tarafından fiziksel şiddete uğradığı gerekçesiyle Manisa kadın sığınma evine yerleştirilen iki çocuk annesi Şefika Etik, eşi İbrahim Etik tarafından buradan alınmış, Şefika Etik 6 Ekim 2011 tarihinde tartıştığı eşi tarafından sırtından bıçaklanmıştı.

Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, İbrahim Etik hakkında "tasarlayarak adam öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.

 

Haber Merkezi



SARUHANLI 2’NCİ DEVE GÜREŞİNE HAZIRLANIYOR 18. Deve Güreşleri Festivali’ne Davetlisiniz!

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Yeni Dönem: Sosyal Risk Haritası Çalışmaları Manisa’da Değerlendirildi

SARUHANLI’DA 62. KÜTÜPHANE HAFTASI “İYİLEŞTİREN KÜTÜPHANE” TEMASIYLA KUTLANDI

Yunusemre’de 65 Yaşındaki Kadın Evinde Ölü Bulundu

Saruhanlı'da Kırsalda Bereket Projesi ile Küçükbaş Hayvancılığa Destek Başlıyor

IRAKLI ÜNLÜ SUNUCU SHAHAD SALMAN TÜRKİYEDE

DERYA ŞEN İLE ŞEN KIZLAR DOLU DİZGİN YOLA DEVAM

KAYMAKAM ACAR'DAN ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANLIĞINA ZİYARET

Uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı

Saruhanlı Halk Eğitim’de Pastacılık Kursunda “Noel Sarma” Heyecanı

Saruhanlı’da Vefat…

Kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü öldü; kaza kamerada

TURGUTLU’DA AİLE FACİASI: Boşanma Aşamasındaki Eşini ve Aynı Evdeki 3 Yakınını Silahla Öldürdü, Zanlı Kısa Sürede Yakalandı

İPEK ÖRS ARABESK ŞARKI YORUMLAMAK BİR AYRICALIKTIR

2100 Yılında Su Yarışmasında Birincilik Adiloba Ortaokulu’nun: Geleceğe Umut Olan Farkındalık Projesi

TEVFİK BALTA: “Dijital Bağımlılık Toplumumuz İçin Ciddi Bir Sorun”

Çınaroba’da Cami Lojmanı İnşaatı Hızla Yükseliyor

15 YIL SONRA GELEN FİNAL HEYECANI: MANİSA EKİBİ TÜRKİYE FİNALLERİNDE

Paşaköy’de Anlamlı Turnuva: Osman Bilgi’nin Adı Sahada Yaşatılıyor

Saruhanlı’da Deve Güreşleri Festivali Yoğun İlgi Gördü

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 24.01.2012 16:59:41 0
Tarih: 24.01.2012 16:59 Güncelleme: 24.01.2012 16:59
Haberi Sesli Oku