Yapılandırma taksidinde 15 Ekim fırsatını kaçırmayın! 

MANİSA - Manisa Vergi Dairesi Başkanlığı´ndan açıklalamaya göre 7143 Sayılı Yapılandırma kanunu kapsamında vergi alacaklarının ilk taksitinin 15 Ekim Pazartesi gününe uzatıldığı uyarısında bulunuldu.

Manisa Vergi Dairesi Başkan Vekili Ramazan Yaşar 7143 Sayılı yapılandırma Kanunu´ndan yararlanan vatandaşlara herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için ilk taksitlerini mutlaka 15 Ekim Pazartesi gününe kadar yatırmaları konusunda uyarıda bulundu.

7143 Sayılı Yapılandırma Kanunu kapsamında yapılandırılıp 1 Ekim 2018 olan ilk taksit son yatırma gününün Cumhurbaşkanlığı kararıyla taksitini yatıramayan mükelleflere bir hak daha tanınarak 15 Ekim 2018 Pazartesi gününe ertelendiğini kaydeden Yaşar, ?Mükelleflerimiz ve herhangi bir vergi borcunu yapılandıran vatandaşlarımız 7143 Sayılı Yapılandırma Kanunu kapsamında yapılandırdıkları vergi borçlarının ilk taksidini ya da tamamını 15 Ekim Pazartesi gününe kadar ödemeleri halinde herhangi bir sıkıntı doğmadan yapılandırma kapsamında belirtilen fırsatlar aynen devam edecektir. Bilindiği üzere 7143 Sayılı Yapılandırma Kanunu´nda belirtilen avantajlar kapsamında, mükelleflerimiz tarafından 15 Ekim 2018 Pazartesi gününe kadar yapılacak peşin ödemelerde, gecikme zammı yerine yurt içi ÜFE oranında hesaplanan tutardan yüzde 90 indirim, trafik ve diğer idari birim cezaları asıllarında ise yüzde 25 indirim imkanından yararlanacaklardır? dedi.

Yapılandırma fırsatının devam etmesi için ilk iki taksitin mutlaka zamanında yatırılması gerektiğini kaydeden Manisa Vergi Dairesi Başkan Vekili Ramazan Yaşar sözlerini şöyle sürdürdü, ?Mükelleflere ve vatandaşlara 7143 Sayılı Yapılandırma Kanunu´nu kapsamında getirilen imkanları kaçırmamalarını öneriyoruz. Ödemeler Vergi Daireleri veznelerinden yapılabildiği gibi aynı zamanda vatandaşlarımıza kolaylık olması amacıyla interaktif vergi dairesi uygulaması üzerinden, Gelir İdaresi Başkanlığımızın resmi internet sayfası "www.gib.gov.tr"de yer alan "Borç Sorgulama ve Ödeme" bölümünden, anlaşmalı bankaların banka kartı/kredi kartı, banka hesabından havale yöntemi ve yabancı ülkede faaliyet gösteren bankalara ait kartlarıyla, anlaşmalı banka şubelerinden, PTT işyerlerinden yapılabilir?



Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

Yarbay Melih Gülova şehadetinin yıldönümünde Manisa’da anıldı

Başkan Zeyrek'in avukatından yazılı açıklama

Ferdi başkanın ailesine taziye akını devam ediyor

Ferdi Zeyrek'in ölümünde 'bilirkişi raporu' netleşiyor

Özgür Özel'den Ferdi Zeyrek’e Son Veda!..

Ferdi Zeyrek için taziye kabulüne başlandı

Binlerce Manisalı, Ferdi Başkanlarını gözyaşlarıyla uğurladı

Özgür Özel Zeyrek ailesini biran olsun yalnız bırakmadı

Belediye önüne Başkan Zeyrek’e acı veda

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 10.10.2018 15:05:04 1153 0

Tarih: 10.10.2018 15:05
Haberi Sesli Oku
17.06.2025 16:22:00