MANİSA - Geçtiğimiz hafta yapılan olağan genel kurulda yeni yönetimini belirleyen Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş´ı makamında ziyaret etti. 
Ziyarette 35 yıldır bu görevi yürüttüğünü belirten Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç, ?Geçen hafta bugün Manisa Gazeteciler Cemiyetinin olağan kongresini yaptık. Bugüne kadarki birlik ve beraberliğimizi bu kongrede de koruyarak tek liste şeklinde iki genç arkadaşımızı da listeye alarak seçildik. 85 kişi seçime katıldı. Büyükşehir olunca 5 kişilik yönetim kurulu üye sayımızı tüzük değişikliği yaparak 7 kişiye çıkardık. İlçeleri de dahil ettik. Üye sayımıza ilçelerden 22 kişi katıldı. Toplam 103 üyemiz var. Derneğimiz 1957 yılında kuruldu. Yerel medyada iyi bir ekip var. Manisa medyasında çalışan arkadaşlarımız pırıl pırıl görevlerini yapıyorlar. Ben tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum? dedi.
Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Bektaş, başarısından dolayı Manisa Gazeteciler Cemiyetini kutlayarak, ?Sizleri yeni yönetim olarak tebrik ediyorum. İstikrarlı bir yapı, 35 senedir devam eden bir çizgi, zikzağı olmayan bir çizgi. Manisa mahalli medyası ve ulusal temsilcileri ile hep birlikte güzel bir anlayışla işinizi devam ettiriyorsunuz. Doğrusu bizim medyadan bir sıkıntımız yok, çok şükür iyi gidiyoruz. Hayatın çeşitli sıkıntıları her yerde olacak. Genel olarak sıkıntımız yok, vatandaşa mesajımız ulaşıyor, vatandaşın duygusunu da medyada görebiliyoruz, gözleyebiliyoruz. Bu açıdan teşekkür ediyoruz. Güzel hizmet yapıyorsunuz ve bu sürecin devam etmesini diliyoruz? şeklinde konuştu.



Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 17.12.2015 08:35:49 460 0

Tarih: 17.12.2015 08:35
Haberi Sesli Oku
3.05.2025 11:04:00