Anahtar Kelimeler: Manisa Bezi Defilesi Büyüledi

Manisa Bezi Defilesi Büyüledi

MANİSA - Tarihi Manisa bezini yaşatmak amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde İş-Kur ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde düzenlenen Manisa Bezi Dokuma Kursu kursiyerleri, hünerlerini düzenledikleri defileyle sergiledi. Davetlilerin beğeniyle izlediği defilede yer alan gelinlikten, abiyeye, bindallıdan ev dekorasyonu ürünlerine kadar çok sayıda eser Kültür Merkezi´nde açılan sergide ziyaretçilerini bekliyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde İş-kur ve Halk Eğitim işbirliğinde düzenlenen Manisa bezi dokuma kursundan çıkan ürünler düzenlenen defilede sergilendi. Kültür Merkezi Lale Salonu´nda düzenlenen defileye Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Şube Müdürü Adem Gökçe, Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Kanca, Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şube Başkanı Mübeccel Kafkaslı ve çok sayıda Manisalı vatandaş katıldı.

Büyük beğeni topladı

Manisa bezi, 20 kursiyerin yedi aylık eğitimi sonunda ortaya çıkardığı ürünlerle tekrar değer buldu. Manisa bezinden yapılmış olan gelinlik, bindallı, abiye ve elbiselerin sergilendiği defileyi davetliler beğeniyle izledi.  Protokol üyeleri, defilenin sonunda kurs eğitmeni Fatma Özkahraman´ı tebrik ederken, Manisa bezi dokuma kursu kursiyerlerine de belgelerini verdi.

Ziyaretçilerini bekliyor

Tarihi Manisa bezinden yapılmış olan 50 eser defilenin ardından Kültür Merkezi Lale Salonu´nda açılan sergide görücüye çıktı. ?Yaşattığımız Tarih Manisa Bezi? adını taşıyan sergi, 18 Kasım tarihine kadar ziyaretçilerini bekliyor.



Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Yeni Dönem: Sosyal Risk Haritası Çalışmaları Manisa’da Değerlendirildi

SARUHANLI’DA 62. KÜTÜPHANE HAFTASI “İYİLEŞTİREN KÜTÜPHANE” TEMASIYLA KUTLANDI

Yunusemre’de 65 Yaşındaki Kadın Evinde Ölü Bulundu

Saruhanlı'da Kırsalda Bereket Projesi ile Küçükbaş Hayvancılığa Destek Başlıyor

IRAKLI ÜNLÜ SUNUCU SHAHAD SALMAN TÜRKİYEDE

DERYA ŞEN İLE ŞEN KIZLAR DOLU DİZGİN YOLA DEVAM

KAYMAKAM ACAR'DAN ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANLIĞINA ZİYARET

Uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı

Saruhanlı Halk Eğitim’de Pastacılık Kursunda “Noel Sarma” Heyecanı

Saruhanlı’da Vefat…

Kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü öldü; kaza kamerada

TURGUTLU’DA AİLE FACİASI: Boşanma Aşamasındaki Eşini ve Aynı Evdeki 3 Yakınını Silahla Öldürdü, Zanlı Kısa Sürede Yakalandı

İPEK ÖRS ARABESK ŞARKI YORUMLAMAK BİR AYRICALIKTIR

2100 Yılında Su Yarışmasında Birincilik Adiloba Ortaokulu’nun: Geleceğe Umut Olan Farkındalık Projesi

TEVFİK BALTA: “Dijital Bağımlılık Toplumumuz İçin Ciddi Bir Sorun”

Çınaroba’da Cami Lojmanı İnşaatı Hızla Yükseliyor

15 YIL SONRA GELEN FİNAL HEYECANI: MANİSA EKİBİ TÜRKİYE FİNALLERİNDE

Paşaköy’de Anlamlı Turnuva: Osman Bilgi’nin Adı Sahada Yaşatılıyor

Saruhanlı’da Deve Güreşleri Festivali Yoğun İlgi Gördü

Saruhanlı'da vefat...

Özgür Özel, Yunusemre’de Toplu Açılış Törenine Katılacak

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 15.11.2016 07:07:47 0
Tarih: 15.11.2016 07:07 Güncelleme: 15.11.2016 07:07
Haberi Sesli Oku