MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Levent Devrim ve teknik ekibi, altyapı antrenörlerine ziyarette bulundu. Vizyon sahibi bir kulübe geldikleri için memnun olduklarını belirten Levent Devrim, ?Bu kulüp zirveyi hak ediyor. Bu şehir Cengiz Ergün gibi bir isme sahip olduğu için çok şanslı. Manisa Büyükşehir Belediyespor´u zirveye taşımak için çok çalışacağız? diye konuştu. 
Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Levent Devrim ve teknik ekibi, Büyükşehir Belediyespor altyapı antrenörlerine bir ziyaret gerçekleştirdi. Fikri Bayrıl Spor Tesislerinde gerçekleşen ziyarette, Mümin Özkasap da hazır bulundu. Levent Devrim ve teknik ekibi, altyapı antrenörleri ile tek tek tokalaştı. Sıcak ve samimi bir sohbet havasında geçen ziyarette, Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Levent Devrim altyapı antrenörleri ve tüm ekip ile tanışma fırsatı buldu. Büyükşehir Belediyespor Altyapı Antrenörleri ve Sorumluları Teknik Direktör Levent Devrim´e başarılar diledi.

?Başarı için durmadan çalışacağız?
Manisa Büyükşehir Belediyespor ile büyük başarılara imza atmak istediklerini belirten Levent Devrim, ?Altyapı yatırımlarına önem veren bir başkanla çalışmak, yeni yıldızların keşfedilmesine de büyük katkı sağlayacaktır. Vizyonu geniş, başarı için her türlü fedakarlıktan kaçınmayan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün zirveyi hak ediyor. Altyapı yatırımları bir kulübü büyüten ve sağlamlaştıran önemli bir faktördür. Bizim amacımız da altyapı ile entegreli bir şekilde bu kulübü hak ettiği en güzel yere getirmektir. Sizlerle burada tanışmaktan dolayı çok mutluyum. İnşallah güzel günlere merhaba diyeceğiz? dedi.



Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 17.02.2017 11:37:51 458 0

Tarih: 17.02.2017 11:37
Haberi Sesli Oku
3.05.2025 11:04:00