MANİSA - 4-5 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek Uluslararası Nazım Canca Avrupa Kupası´nda Manisa Büyükşehir Belediyespor´un başarılı sporcuları ve kulüp antrenörü İsmail Canıtez, milli takım için mücadele edecek. Manisa Büyükşehir Belediyespor Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş, uluslararası boyuttaki organizasyonda yeşil-beyazlı sporcuların milli takım için mücadele etmesinden büyük onur duyduklarını vurguladı. 
Avrupa Judo Federasyonu´nun 2017 yılı faaliyet programında yer alan Uluslararası Nazım Canca Avrupa Kupası 4-5 Mart tarihleri arasında Antalya´da gerçekleşecek. Bu önemli organizasyonda Manisa Büyükşehir Belediyespor´un başarılı sporcuları Bahar Gülmak, Mert Şişmanlar, Batuhan Coşkun, Batuhan Koçak ve Niyazi Gökçen ile birlikte kulüp antrenörü İsmail Canıtez, milli takım için boy gösterecek.
Müsabakalarda sporculara başarılar dileyen Manisa Büyükşehir Belediyespor Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş,? Katıldıkları şampiyonalarda elde ettikleri derecelerle bizleri mutlu eden başarılı sporcularımız 4-5 Mart tarihinde ay-yıldızlı formamız için mücadele edecek. Uluslararası bir organizasyonda yeşil-beyazlı sporcularımızın kulübümüzü, kentimizi ve ülkemizi temsil etmesinden dolayı gurur duyuyoruz. Şampiyonada sporcularımızın güzel dereceler alacağına inanıyor, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyespor Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeleri adına başarılar diliyorum? ifadelerinde bulundu.



Saruhanlı'da vefat..

Görülmez kaza!..

Başkan Taşkıncan Güven Tazeledi

Saruhanlı'da vefat...

Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 2.03.2017 08:13:22 650 0
Tarih: 02.03.2017 08:13 Güncelleme: 02.03.2017 08:13
Haberi Sesli Oku