SARUHANLI - Son zamanlarda arabeskin eskimeyen sesi Cansever ile çıkaracağı single çalışmasıyla anılan ve sürekli olarak magazin basınında yer alan  Mahmut Görgen, Dilşad Çatalcalı ile beraber hazırladığı Ne Salaksın adlı single çalışmasını müzik severlerle buluşturdu.

Söz ve müziği Dilşad Çatalcalı'ya ait olan Mahmut Görgen tarafından aranje edilen 'Ne Salaksın' isimli single çalışması Melodi Müzik etiketiyle tüm dijital müzik platformlarında müzik severlerin beğenisine sunulmuş durumda. 

Mahmut Görgen yapmış olduğu açıklamada, ''çok uzun yıllardan beri müzik piyasasında pek çok önemli konser ve organizasyonda sahneye çıktım, bu sene içerisine müzik severlerle buluşturacağım single çalışmalarıyla da tüm edindiğim tecrübelerin yanı sıra bilgi birikimlerimi müzik severlerle buluşturmuş olacağım' şeklinde konuştu. Dilşad Çatalcalı da; 'Covid-19 sebebiyle uzaktan çalıştığımız için çok yorucu ama güzel bir proje oldu. Şarkımız artık müzik severlere emanet'' ifadelerine yer verdi.



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Magazin 26.05.2020 00:08:00 737 0

Tarih: 26.05.2020 00:08
Haberi Sesli Oku
2.05.2025 17:05:00