Anahtar Kelimeler: Madalya koleksiyoncusu

SPOR - Şirinyer Sınav Anadolu Lisesi öğrencisi Setenay Sefil, madalya koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi. Sefil, Karate Gençler İl Müsabakaları´nda rakiplerini geçerek birinci olmayı başardı.

Daha önce katıldığı turnuvalarda aldığı madalyalar ile adından söz ettiren antrenörlüğünü annesi, İzmir Sınav Koleji Karate Öğretmeni Emine Çam´ın üstlendiği Sefil, bir yandan üniversite sınavına hazırlanıyor bir yandan da karate sporunda emin adımlarla ilerliyor. 

Milli sporcu Setenay Sefil, Ukrayna´da kazandığı uluslararası başarının ardından şimdi de İzmir´de katıldığı Gençler Karate Turnuvası´ndan altın madalya ile döndü.

15 Ocak´ta Karşıyaka Şehit Profesör Doktor İhsan Varank Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu´nda gerçekleştirilen şampiyonada il birincisi olan Setenay Sefil, ailesinin, arkadaşlarının ve öğretmenlerinin göğsünü kabarttı.

Evinde daha önceki turnuvalardan kazandığı bine yakın madalyasının yanına bir yenisi daha ekleyen Sefil, ?Hem derslerime çalışıyorum hem de sporumu yapıyorum. Evde ve spor salonunda annem, okulumda öğretmenlerim, arkadaşlarım karatede ve üniversite sınavında başarılı olmam için elinden geleni yapıyor. Onların desteğiyle olimpiyat şampiyonluğuna kadar çalışmaya devam edeceğim? dedi.

Şirinyer Sınav Anadolu Lisesi Müdürü Abdullah Kendüzler de, 11. Sınıf öğrencisi Setenay Sefil´in neredeyse her katıldığı turnuvada altın madalya ile döndüğünü artık bu başarıya alıştıklarını belirterek, ?Öğrencimiz hem antrenmanlarına zaman ayırıyor hem de derslerine. Onun başarılı olması için ailesi ile işbirliği içinde özel bir program uyguluyoruz. Bu program ile iki alanda da başarı grafiği hiç düşmüyor. Öğrencilerimiz isterse kendi okulunda isterse İzmir Sınav Koleji´nin karate salonunda antrenman da yapabiliyor. Onu hem iyi bir üniversiteye göndereceğiz hem de olimpiyatlarda altın madalya aldığını göreceğiz. Bizler onun ve tüm öğrencilerimizin her zaman arkasındayız? diye konuştu. 



Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 24.01.2019 10:50:34 965 0
Tarih: 24.01.2019 10:50 Güncelleme: 24.01.2019 10:50
Haberi Sesli Oku

Spor

Spor Haberleri