SALİHLİ - MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Salihli ilçesine bağlı Kurtuluş mahallesinin yeni imara açılan bölgesinde devam eden kanalizasyon hattı çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, kurulduğu günden bu yana ilçe merkezleri ve kırsal mahallelerin refah seviyesini yükseltmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Salihli ilçesine bağlı Kurtuluş mahallesinin yeni yerleşim bölgesinde Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılan kanal imalatı çalışmaları devam ediyor. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik de bölgede yapılan çalışmaları yakından takip ederek detaylı bilgi aldı. Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik’e incelemeleri esnasında Kanalizasyon Daire Başkanı Mümin Deniz,  Salihli Belediyesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meclis üyesi Hüseyin Yılmaz, Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlerinden Necip Kurtarıcı Büyükşehir Belediyesi Salihli Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Mustafa Gün ve MASKİ İlçe Şefi Ramazan Tuğrul Kacar ile yetkili personel de eşlik etti.   

“Sağlam bir altyapı, modern ve yaşanılabilir bir yaşam alanı oluşturuyor”

İncelemeler esnasında açıklama yapan Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, “Her geçen gün büyüyen ve gelişen Salihli ilçemize bağlı Kurtuluş mahallemizde yeni yerleşim yerleri de yükseliyor. Bölgede yaşayan vatandaşlarımızın altyapı ihtiyaçlarını karşılamak için ekiplerimiz yoğun tempo ile çalışıyor. Toplamda 1,5 kilometrelik bir hat olacak. Yüklenici firma tarafından yürütülen çalışmalar en kısa sürede tamamlanacak. Çalışmalar tamamlandığında bölgede yeni imara açılan haneler kanalizasyon hattına bağlanmış olacak. Sağlıklı altyapıyı tüm vatandaşlarımıza ulaştırmak için çalışmalarımız sürüyor” dedi.

“Altyapı ihtiyacının hızlı bir şekilde karşılanıyor olması bizleri mutlu etti”

Kurtuluş mahalle muhtar azası Evren Tire, “Mahallemizdeki yeni yerleşim bölgesinde kanalizasyon altyapı eksikliği vardı. MASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri gereken çalışmayı gerçekleştiriyor. Emek veren herkese teşekkür ediyorum. Mahallemize hayırlı olsun” dedi.



Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 25.07.2022 11:23:00 651 0

Tarih: 25.07.2022 11:23
Haberi Sesli Oku
5.05.2025 11:04:00