Tarih: 11.06.2022 14:08

Kursiyerlerin El Emeği Göz Nuru Ürünleri Mütevelli’de Görücüye Çıktı

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI - Saruhanlı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde yaygın eğitim gören kursiyerlerin bir eğitim sezonu süresince hazırladıkları el emeği göz nuru el sanatları ve giyim ürünleri görücüye çıktı.

Bu kapsamda 2021-2022 eğitim öğretim yılı yılsonu etkinliği olarak Saruhanlı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Mütevelli Mahallesi El Sanatları ve Giyim Kursu Sergisinin açılışı yapıldı.

Sergisi açılışına Saruhanlı Belediye Başkanvekili Ali Karaca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aguş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdurrahman Kibar, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Baysal, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Birimi Sorumlusu Aysun Helvacıoğlu, Mütevelli mahalle muhtarı Mehmet İçigen; diğer protokol üyeleri, kursiyerler ve mahalleli katıldı.

Saruhanlı Belediye Başkan vekili Ali Karaca, serginin hazırlanmasında emeği geçen Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdurrahman Kibar başta olmak üzere eğitici ve kursiyerlere teşekkür etti.

Programda sergi açılışının ardından halk oyunları gösterisi sergilendi.

Protokol ve davetliler Mütevelli Mahallesinde düzenlenen Hasan Topçu Düğün Salonundaki El Sanatları ve Giyim Kursu Sergisinde, kursiyerlerin hazırladığı ürünleri incelediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —