Anahtar Kelimeler: Kula Zeytin Üreticisine Desteği

KULA - Zeytin üretiminde kasa kullanımının yaygınlaştırılması projesi kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula’da üreticilere zeytin kasası desteğinde bulundu. Zeytin kasalarını teslim alan üreticiler, kırsala yapılan yatırımlar için teşekkür ettiler.

Zeytin Üreticilerine 72 Bin Kasa Desteği programı kapsamında, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kula’da, 210 üreticiye 2 bin 100 kasa desteğinde bulunuldu. Kasa dağıtım törenine; Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Kula Belediye Başkanvekili İbrahim Kilimci, Kula İlçe Tarım Orman Müdürü Bilgin Sarısu, Kula Ziraat Odası Başkanı Nuri Topal ve siyasi partilerin temsilcileri katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Kula Ziraat Odası Başkanı Nuri Topal, Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerinde kırsala yönelik gerçekleştirdiği hizmetleri sayarak, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Üreticiye yönelik projeleri anlattı

Topal’ın ardından konuşan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, üreticiye Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileterek başladı. Öztozlu, “Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Köylü Milletin Efendisidir” anlayışıyla 2022 yılında 70 milyonluk rekor bir bütçeyi kırsal kalkınmaya ayırdık. Bu anlamda hizmetlerimizi teker teker hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bir önceki buluşmamızda üzüm sepeti dağıtımında bir araya gelmiştik. Daha önce gübre dağıtımında, fidan dağıtımında, koç dağıtımında bir araya geldik. Bu anlamda kırsal kalkınma ile ilgili projelerimizle sık sık üreticilerimizle bir araya geliyoruz. Önümüzdeki hafta 26 sulama kooperatifine 10 Milyon lira değerinde 48 bin metre boruyu törenle dağıtacağız. Bu da bizim için önemli projeler arasında yer alıyor. Yine hayvan üreticimiz için hayvan içme suyu göleti yapımı ve temizliği devam ediyor. Arıcılığa ciddi anlamda desteğimiz devam ediyor. 30 Büyükşehir’in arasında bütçesine oranla en fazla kırsala desteği başkanımızın talimatıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi ayırdı” dedi.

Başkan Ergün’e teşekkür ettiler

Konuşmaların ardından üreticiler zeytin kasalarını teslim alırken, kendilerine sağlanan destekler dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.



Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Gürhan Özcan’ın Acı Günü: Annesi Münevver Özcan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Saruhanlı'da vefat...

Kan donduran vahşet: Aile evlerinde ölü bulundu, komşular şokta!

Ticari taksiyle geldikleri ilçede 2 milyon TL'lik dolandırıcılık yaptılar

Ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17’si çocuk 21 kişi kurtarıldı

İş kazası: 55 yaşındaki Şahıs hayatını kaybetti

Ünlü profesör Canan Karatay eşini kaybetti! Ölümüyle sarsıldı

Bilişimde ortak akıl

Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

Yangında 2 ev kullanılmaz hale geldi

Renkli tabak kuralı ile bağışıklık güçlendirilebilir

Hem öğretmenler hem veliler yarıştı

Manisa SAL'da heyecan başladı

Manisa'da 61 kadın öğretmen 24 Kasım’ı Gençlik Kampında kutladı

Eğitimci başkan emekli öğretmenleri konuk etti

Önce belgesel ardından söyleşi

Otomobil tarlaya uçtu: 1’i bebek 5 yaralı

Alaşehir’de sentetik ecza operasyonu: 1 tutuklama

16 yaşındaki genç kız av tüfeği ile vurulmuş halde bulundu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 14.09.2022 14:52:00 3831 0
Tarih: 14.09.2022 14:52 Güncelleme: 14.09.2022 14:52
Haberi Sesli Oku