Kula Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu yeniden faaliyete başladı
Yaklaşık 6 yıl öncesinde kadar faaliyet veren ve ilçe halkı tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen Kula Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Müzik Öğretmeni Aslı Kök önderliğinde yeni seslerini bulmak için çalışmalar başladı. Vatandaşların kültürel ve sosyal faaliyetler yönünde kendilerini geliştirebilmeleri amacıyla yeniden çalışmalara başlayan koroya katılım süreci de devam ediyor.
Birbirinden değerli sesleri Kula halkıyla buluşturan ve faaliyet yaptıkları dönemde ilçe halkı tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen Kula Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, uzun yıllar süren aranın ardından tekrar Kula halkıyla buluşuyor. Müzik öğretmeni Aslı Kök’ün önderliğinde yeniden faaliyete geçirilen ve ilçede yine büyük bir ilgi uyandıran Kula Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, önceki akşam çalışmalarına başladı.
İlk çalışmasına yoğun bir katılımın olduğu Kula Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nda çalışmalar tamamlandıktan sonra ilçedeki resmi kutlama programlarında ve özel günlerde konser verilmesi hedefleniyor. Çaldığı enstrümanlar ve söylediği şarkılarla Kula halkı tarafından oldukça sevilen bir isim olan Müzik Öğretmeni Aslı Kök’ün koro şefliğinde yeni sezon ve yeni repertuarı ile Yunus Emre Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda her hafta Salı günleri saat 20.00-23.00 arasında provalarını sürdürecek. Her yaş grubundan vatandaşların bulunduğu koroya katılmak isteyen vatandaşlar, Kula Belediyesi Çözüm Merkezi’ne başvuru yaparak detaylı bilgi alabilirler.



Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Traktör kazası: 1 ölü

Trafik kazası: 4 yaralı

Manisa FK, Amed Sportif Faaliyetler maçı hazırlıklarına başladı

Uydu tamircisi apartman boşluğuna düşerek hayatını kaybetti

Eşiyle kavga etti, otomobiliyle birlikte kendini ateşe verdi

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Ekrem Başkan Sahada: Yatırımlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

2. GELENEKSEL DEVE GÜREŞİ FESTİVALİ İZMİR BAYINDIR ÇIRPI’DA COŞKUYLA GERÇEKLEŞECEK

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 19.11.2024 13:48:00 1669 0
Tarih: 19.11.2024 13:48 Güncelleme: 19.11.2024 13:48
Haberi Sesli Oku