Tarih: 07.04.2016 09:51

KUĞULAR, PLAY-OFF FİNALLERİNE HAZIRLANIYOR...

Facebook Twitter Linked-in

VOLEYBOL - Sezon başından beri güçlü kadrosuyla farkını ortaya koyan Filenin Kuğuları, Play-Off finalleri hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

1.Lige yükselme parolasıyla hareket eden, iddialı kadrosu, coşkulu taraftarıyla sezonu lider olarak tamamlayan ve Play-Off yarı final mücadelesinde yenilgi yüzü görmeyen Filenin Kuğuları, final maçlarında rakipleriyle karşılaşmaya hazırlanıyor. 11-12-13 Nisan´da Bursa Cengiz Göllü Spor Salonu´nda oynanacak final maçlarında Seramiksan Spor´un rakipleri, Balıkesir Büyükşehir Belediye Spor, Manisa Büyükşehir Belediye Spor, Beşiktaş.

Seramiksan Spor ilk maçta 11 Nisan Pazartesi günü saat 16.30´da Balıkesir Büyükşehir Belediye Spor ile karşılaşacak. 12 Nisan Salı günü saat 18.30´da Manisa Büyükşehir Belediye Spor ile karşı karşıya gelecek. Kuğular son karşılaşmada ise 13 Nisan Çarşamba günü saat 18.30´da Beşiktaş ile karşılaşacak.

Play-Off finalleri öncesi açıklama yapan Seramiksan Spor Kulübü Başkanı N. Bülent Erkul ?Kuğularımız üstün performansıyla final yolunda emin adımlarla ilerledi. Kuğularımızın Play-Off yarı finallerindeki muhteşem performanslarını finallerde de göstereceğine inanıyorum. Final maçları için hazırlıklarına devam eden takımımıza güveniyorum.? dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —