Küçük Umut, sonsuzluğa uğurlandı

25 Nisan’da kaybolan ve dün Akhisar Tren İstasyonundaki bir su kuyusunda cesedine ulaşılan 9 yaşındaki Umut Zambak son yolculuğuna gözyaşları içinde uğurlandı.

Anne Kibariye Zambak ve baba Hasan Hüseyin Zambak ve dede Ali Kaya`nın feryatları yürek dağlarken Umut’un mahalle arkadaşı Ahmet Küçük`ün tabuta sarılıp ağlaması dikkat çekti.

25 Nisan Cuma günü okuldan çıktıktan sonra bir arkadaşıyla internet kafeye giden, ardından güvenlik kameralarına yansıyan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Akhisar Atatürk İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Umut Zambak’ın cesedi dün evinin uzağındaki Akhisar Tren Garında bulunan 17 metre derinliğindeki bir su kuyusunun içinden çıkarılmıştı. Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, Umut`un arkadaşıyla birlikte Tren İstasyonu yanındaki eski su sarnıcı civarında bir süre oynadıkları ve Umut`un sarnıcın içine girerek duvarda asılı olan bisikleti almak isterken su kuyusuna düştüğünün tespit edildiği açıklanmıştı. Küçük Umut`un yapılan ilk muayenesinde ölüm sebebinin yüksekten düşmeye bağlı travmatik lezyon olduğu öğrenildi.

Otopsi yapılmak üzere cansız bedeni İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderilen Umut Zambak’ın cenazesi bugün ailesine teslim edildi. Umut Zambak, Akhisar Yeni Cami’de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Şiddetli yağmura rağmen çok sayıda vatandaşın katıldığı cenazede 4 gündür oğullarını her yerde arayan acılı ailenin feryatları ise yürek burktu. Anne Kibariye Zambak oğlunun ardından, "Melek kokulu oğlum seni cennete uğurluyorum. Bunlar sevinç gözyaşları" diyerek gözyaşı döktü.

Küçük Umut`un cenazesi Yeni mezarlıkta toprağa verildi



Manisa’da Barajlar Doldu, Tarım İçin Su Seviyesi Yükseldi

Manisa’da Yıldız Kızlar Voleybol İl Şampiyonu Değerli Zamanlar Spor Kulübü oldu

Netice Okutan, Türkiye Kadın Belediye Başkanları Platformu Toplantısına Katıldı

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde GETAT Polikliniğinde Hacamat Uygulamaları

CHP’Lİ BAŞEVİRGEN: “MARMARA GÖLÜ SİYASET ÜSTÜ BİR KONUDUR, YENİDEN SU TUTMAYA BAŞLAYAN GÖL İÇİN GEÇİMİNİ BURADAN SAĞLAYAN BÖLGE HALKI DESTEK BEKLİYOR”

TMO Kuru Üzüm Satışını Başlattığını Duyurdu!

Şampiyonluk Yolunda Kritik Viraj: Haydi Turgutlu Salona

Görevde 2 Yıl: Aynı Azim, Aynı Kararlılık

Saruhanlı'da vefat...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yarın Manisa'ya geliyor

Saruhanlı’da tarla değil servet! Satışa çıkarıldı…

Balıkesir Sındırgı’da korkutan deprem

Otomobil şarampole devrildi: 1 ölü, 1 yaralı

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi’nde Başarılı ve Özellikli Operasyon

BAŞKAN CILLI’DAN 2 NİSAN OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ MESAJI

Saruhanlı Belediyesi’nden Kurtuluş Mahallesi’ne Yeni Hizmet

Saruhanlı Belediyesi’nde memurlara yüzde 120 zam

TİRKEŞSPOR ZİRVEYE AYAR VERDİ: 1-2

Akhisar'da masaj salonlarına fuhuş operasyonu: 3 tutuklama

Manisalı sporcular tarihi şampiyonada madalya arayacak

SARUHANLI 2’NCİ DEVE GÜREŞİNE HAZIRLANIYOR 18. Deve Güreşleri Festivali’ne Davetlisiniz!

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 30.04.2014 17:23:06 0
Tarih: 30.04.2014 17:23 Güncelleme: 30.04.2014 17:23
Haberi Sesli Oku