Tarih: 14.04.2017 17:00

Küçük Hüseyin organları ile 6 kişiye umut olacak

Facebook Twitter Linked-in

TURGUTLU - Turgutlu ilçesinde 6 Nisan tarihinde evlerinin çatısından intihar girişiminde bulunan ve bir haftalık yaşam mücadelesini kaybeden 14 yaşındaki Hüseyin Batuhan Bavli dualar ve gözyaşları içinde toprağa verildi. Bavli´nin organlarının 6 kişiye hayat vereceği öğrenildi. 
Turgutlu Atatürk Mahallesi´ndeki evlerinin çatısından intihar girişiminde bulunan ve kaldırıldığı Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesindeki tüm müdahalelere rağmen beyin ölümü gerçekleşen Hüseyin Batuhan Bavli´nin ailesinin isteği üzerine organları bağışlandı. Bugün İzmir Adli Tıp Kurumdan alınarak Turgutlu Hüseyniye Camii´nde Cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında minik Batuhan´ın cenazesi ilçe kabristanlığında toprağa verildi.
Organları ile 6 kişiye hayat veren Batuhan´ın organlarının uygun hastalara nakledileceği öğrenilirken, annesi Fatma ve babası Erkin Bavli, cenaze töreni boyunca gözyaşlarını tutamadı. Minik Batuhan´ın tabutuna taraftarı olduğu Fenerbahçe´nin bayrağı örtülürken, cenaze törenine aile yakınları, öğretmenleri, arkadaşları ve sevenleri katıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —