Koruma kurulları başsavcı başkanlığında toplandı
Suçun etki ve sonuçlarını en aza indirmek, denetimli serbestlik dahilinde bulunanların topluma uyumlarına yardımcı olmak ve yeniden suç işlemelerini önlemek için ihtiyaç duydukları yardım ve destek hizmetlerini ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde yürütmekte olan Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Kurtca Eker başkanlığında toplandı.
Üç ayda bir farklı üye kurumun ev sahipliğinde gerçekleştirilen kurul toplantısı Manisa Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde yapıldı. Koruma Kurulu’nda danışanların iş ve sosyal yardım talepleriyle yürütülen projeler değerlendirildi.
Koruma Kurulu ile iş birliği içerisinde olan işletmelerde 4 danışanın istihdam edildiği ve 15 danışanın sosyal yardım taleplerinin karşılandığı, İŞKUR tarafından verilen destekle kendi işini kuran yükümlülerin projelerinin başarıyla devam ettiği aktarıldı. Diğer yandan salgın hastalıkla mücadele çerçevesinde ara verilen kamuya yararlı bir işte ücretsiz çalışma yükümlülüklerine yeniden başlandığı, kamu kurum ve kuruluşlarının temizlik, bakım ve onarım gibi ihtiyaçlarının bu çerçevede yönlendirilen yükümlülerce karşılandığı bilgisi paylaşıldı.
Denetimli serbestlik bünyesindeki yükümlüler ağaçlandırma yapacak
Adalet Bakanlığı’nın yeni orman alanları oluşturulması hedefi gereğince Manisa ilinde 'Adalet Ormanı' oluşturulması amacıyla yürütülen çalışmaların önümüzdeki günlerde tamamlanacağı Denetimli Serbestlik bünyesindeki yükümlülerin ağaçlandırma işlerinde görev alacakları bildirildi. Kurul üye kurumların temsilcilerinin iyi niyet ve temennileriyle çalışmalarını tamamladı.



Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 28.09.2023 15:13:00 1943 0
Tarih: 28.09.2023 15:13 Güncelleme: 28.09.2023 15:13
Haberi Sesli Oku