Tarih: 18.09.2022 16:34

Köprübaşına 12 Kilometrelik Asfalt

Facebook Twitter Linked-in

KÖPRÜBAŞI - Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Köprübaşı ve Demirci ilçelerini birbirine bağlayan Saraycık-Yumuklar-İcikler hattını kapsayan 12 kilometrelik yol güzergahında asfaltlama çalışmalarına başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, üreticilere zeytin kasası dağıtımı için program düzenlediği Köprübaşı-Demirci ilçeleri arasında devam eden asfalt çalışmalarını da inceledi. İnceleme sırasında Öztozlu’ya Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Zabıta Dairesi Başkanı Evren Yıldız, Köprübaşı Muhtarlık İşleri Müdürü Enver Çetin ve mahalle muhtarları eşlik etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, yenilenen yol ağının bölge halkına hayırlı olmasını temenni etti.

Muhtarlar Teşekkür Etti

Mahalle muhtarları da yapılan yol çalışması için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini iletti.

Hüdük Mahalle Muhtarı Yılmaz Korkmaz, “Yol çalışmasından çok memnunuz. Cengiz Başkana çok teşekkür ederiz. Sağ olsun, var olsun”.

Yumuklar Mahalle Muhtarı Muhsin Güler, “Allah razı olsun. 9 seneden beri Cengiz Başkanımızdan çok güzel hizmetler aldık. Köyümüzün altyapısı ve üstyapı çalışmaları yapıldı. Kendisine çok çok teşekkür ederim, Allah razı olsun”.

İcikler Mahalle Muhtarı Hüseyin Dönmez, “Saraycık-İcikler arasında virajı bol, çok kaza olan bir yoldu. Allah razı olsun, yolumuzdaki virajlar kaldırıldı. Asfaltı atılıyor. Ben Cengiz Başkanıma teşekkür ediyorum. Allah bin kere razı olsun”.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —