KÖPRÜBAŞI BORLU’DAKİ ZEYTİNYAĞI FABRİKASI TAM GAZ ÇALIŞIYOR

ADİL AKA

Tüm ege bölgesinde olduğu gibi Manisa’nın Köprübaşı ilçesinde de zeytin üreticileri tatlı bir telaşın içinde. Bir yıldır gözü gibi baktıkları zeytinleri hasat edip fabrikaların yolu tutan üreticiler altın sarısı zeytinyağının çıkışını ilgiyle izliyorlar.

Egeli Zeytincilik Altın Zeytinyağı Fabrikası sahibi Adil Altın, 8 yıldır faaliyette olduklarını, üreticilerin bu güzel telaşına tanıklık ettiklerini söyledi

Altın “Bölgemizin ihtiyacı olan fabrikayı, Köprübaşı Borlu mahallesine 8 yıl önce açarak halkımıza polat marka makinalarla hizmet vermeye başladık Zeytinyağı çıkartmak isteyen bölge halkımızı son sistem makinelerle donattığımız fabrikamıza bekliyoruz. Yağlık olarak değerlendireceğimiz zeytinlerimizin yağ çıkartmaya hazır olduğunu nasıl anlayacağımıza gelince, ağacımızda hiç yeşil zeytin kalmadı ve sertliğini kaybederek el ile sıktığımızda eti ve çekirdeği kolayca ayrılıp, sap çukurundan suyu çıkıyorsa , yağ oranı en yüksek seviyeye çıkmış ve zeytinlerimiz sıkıma hazır demektir. Zeytinlerimizi olgunlaşmadan hasat etmeyiniz. Hasattan sonra zeytinleri asla bekletmeyin “ dedi.

Günlük 140 ton zeytin işleme kapasitesine sahip bir işletme olduklarının altını çizen Altın, ”tecrübeli teknik kadromuzla güvenilir ve verimli ekip olma anlayışıyla; müşteri memnuniyeti ile kaliteden ödün vermeden ülke ve dünya standartlarına uygun hizmet vermekteyiz” dedi.

Hizmet kalitesi ile bağlantılı olarak müşteri memnuniyetini arttırmaya yönelik çalışmalarının da devam ettiğini belirten Adil Altın, ”gelen müşterilerimize çay ve kek ikram ediyoruz. Her şeyden önemlisi tatlı dil ve güler yüz gösteriyoruz. Müşterilerin her türlü sorunlarını gidermek ve destek olmak için durmaksızın çalışıyoruz” dedi. 

Adil Altın, hem zeytin üreticisi hem de zeytinyağı fabrikası sahibi olarak tüm müstahsillere ürününü yağ olarak veya sofralık olarak değerinde satmaları önerisinde bulunduğunu Köprübaşı bölgesinde çiftçileri kooperatifleşmeye ve örgütlemeye çalıştığını sözlerine ekledi. 



ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI GÜLŞAH DURBAY DUALARLA ANILDI

Sulama Kooperatifleri İçin Kritik Uyarı: Kapatılma Riski

Saruhanlı'da vefat...

Halk otobüsünün ezdiği yaşlı adam kurtarılamadı

Yeni yıl üzümleri yola çıkmaya başladı

Üniversiteli Gamze’nin şüpheli ölümü… Erkek arkadaşının evinde can verdi!

Vefat eden Şehzadeler Belediye Başkanı Durbay için Ankara'da lokma dağıtıldı

Silahlı saldırıya uğramıştı: Futbolcu Uğurcan Bekçi 3 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

Bakan Güler duyurdu… Zorunlu askerlik sistemi değişiyor!

19 yaşındaki gençten haber alınamıyor

Titrek kavak ormanları bulutların arasında görsel şölen sunuyor

Kırağı vurdu, gök domates seraya taşındı

Öğretmen kızını boğarak öldürüp intihar süsü vermişti! Cani anneye istenen ceza belli oldu

AKHİSAR HAYBER CAMİİ YAPILAN TÖRENLE İBADETE AÇILDI

DEAŞ'lı teröristler yakalanmasalardı yılbaşı gecesini kana bulayacaklardı

Trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

İfadeye çağrılan Sadettin Saran İstanbul'a geldi! İşte ilk sözleri

Tayvan'da sis bombası ve bıçakla düzenlenen saldırıda ölenlerin sayısı 3'e yükseldi

Cezaevinden izinli çıkıp karısını işkence yaparak öldüren kocaya müebbet hapis cezası

ABD Suriye'de askeri operasyon başlattı

Tüyler ürperten detaylar ortaya çıktı! İşte Teslime'nin katili için istenen ceza

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 25.11.2024 09:50:00 1625 0
Tarih: 25.11.2024 09:50 Güncelleme: 25.11.2024 09:50
Haberi Sesli Oku