Anahtar Kelimeler: KOMŞU SERHAT AĞIRLADI

MEDYA - 61. Eurovision Şarkı Yarışması´nda San Marino´yu temsil edecek olan Türk şarkıcı Serhat, yarışma öncesi, promosyon turları kapsamında, Avrupa´yı dolaşmaya devam ediyor. Sanatçının 7. durağı Yunanistan´ın başkenti Atina oldu. 

Atina´da Yunanlı hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılanan Serhat, ülkenin en önemli şovlarından biri olan, Epsilon TV´de canlı yayınlanan ?Bravo Roula?nın prömiyerinde konuk oldu ve Eurovision şarkısı ?I Didn´t Know? ile sahne aldı. Yunanistan´da daha önce yaptığı şarkılarla da tanınan ve önemli bir hayran kitlesi olan Serhat, şovdan sonra da fanlarıyla buluşarak moral depoladı. 

Yunanistan ziyareti öncesinde Malta´da 4 ayrı televizyon programına konuk olan; Azerbaycan, Gürcistan, Karadağ, Sırbistan, Makedonya ve Bosna Hersek gibi yerlerde de büyük bir ilgiyle karşılanan sanatçının bundan sonraki durağı Arnavutluk olacak.

Serhat´ın ?Belki San Marino adına yarışacağım ama, bir Türk olarak çifte sorumluluk taşıyorum? dediği 61. Eurovision Şarkı yarışması bu yıl, Mayıs ayında İsveç´in başkenti Stockholm´de gerçekleştirilecek.



Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 22.04.2016 10:03:21 529 0
Tarih: 22.04.2016 10:03 Güncelleme: 22.04.2016 10:03
Haberi Sesli Oku

Medya

Medya Haberleri