Anahtar Kelimeler: KOMŞU SERHAT AĞIRLADI

MEDYA - 61. Eurovision Şarkı Yarışması´nda San Marino´yu temsil edecek olan Türk şarkıcı Serhat, yarışma öncesi, promosyon turları kapsamında, Avrupa´yı dolaşmaya devam ediyor. Sanatçının 7. durağı Yunanistan´ın başkenti Atina oldu. 

Atina´da Yunanlı hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılanan Serhat, ülkenin en önemli şovlarından biri olan, Epsilon TV´de canlı yayınlanan ?Bravo Roula?nın prömiyerinde konuk oldu ve Eurovision şarkısı ?I Didn´t Know? ile sahne aldı. Yunanistan´da daha önce yaptığı şarkılarla da tanınan ve önemli bir hayran kitlesi olan Serhat, şovdan sonra da fanlarıyla buluşarak moral depoladı. 

Yunanistan ziyareti öncesinde Malta´da 4 ayrı televizyon programına konuk olan; Azerbaycan, Gürcistan, Karadağ, Sırbistan, Makedonya ve Bosna Hersek gibi yerlerde de büyük bir ilgiyle karşılanan sanatçının bundan sonraki durağı Arnavutluk olacak.

Serhat´ın ?Belki San Marino adına yarışacağım ama, bir Türk olarak çifte sorumluluk taşıyorum? dediği 61. Eurovision Şarkı yarışması bu yıl, Mayıs ayında İsveç´in başkenti Stockholm´de gerçekleştirilecek.



Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 22.04.2016 10:03:21 407 0

Tarih: 22.04.2016 10:03
Haberi Sesli Oku

Medya

Medya Haberleri
3.05.2025 11:04:00