Klasik otomobil tutkunları İzmir'de buluştu
İzmir Klasik Otomobilciler Derneği (İZKOD) ve Buca Belediyesi desteği ile düzenlenen Klasik Otomobil Festivali, Buca Gölet'te başladı. Fuardaki klasik otomobiller, ziyaretçiler tarafından ilgiyle karşılandı.
İzmir Klasik Otomobilciler Derneği (İZKOD) ve Buca Belediyesi iştiraki BUCAMAR'ın desteği ile gerçekleştirilen Klasik Otomobil Festivali, Buca Gölet'te ziyaretçilere açıldı. Yaklaşık 130 klasik otomobilin katıldığı, halka açık ve ücretsiz olan şölende, birbirinden özel otomobiller sergilendi. Yediden yetmişe her yaş grubundan ziyaretçinin ilgisini çeken otomobillerin yer aldığı şölen, yarın saat 20.00'ye kadar açık olacak.
Özellikle yaş almış vatandaşlar ilgi gösterdi
Pandemi ve depremlerden dolayı uzun süredir bu organizayonu düzenleyemediklerini, bugün ise yeniden buluşmanın heyecanını yaşadıklarını söyleyen İzmir Klasik Otomobilciler Derneği (İZKOD) Başkanı Engin Turşak, fuara yoğun ilgi olduğunu belirtti. Turşak, "Yaklaşık 6 yıldır pandemi ve depremlerden dolayı böyle bir birliktelik yapamamıştık. Bir tanışma birlikte olmak amacıyla şölen düzenledik. İzmir ve şehir dışından bir çok klasik otomobil tutkunu geldi. Konya, Ankara, İstanbul, Adana, Kayseri, Bursa ve Mersin'den geldiler. Şölen sonunda katılımcılara plaket, ve güzel bir araba seçip ödül vereceğiz. Katılım gayet iyi görünüyor. Ziyaretçiler de ilgiyle takip ediyor. Gelenler otomobilleri görüp geçmişte kullandıkları veya gördükleri otomobilleri görünce duygulanıyorlar. Yaş almış vatandaşlar özellikle ilgiyle otomobilleri inceleyip geçmişe dönüyorlar" diye konuştu.



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 3.06.2023 15:09:00 1469 0

Tarih: 03.06.2023 15:09
Haberi Sesli Oku
3.05.2025 11:04:00