Tarih: 08.11.2018 13:01

Kızından Boşanmak İsteyen Damadını Bacağından Vurdu

Facebook Twitter Linked-in

ASAYIŞ - Turgutlu´da Hamdullah Y. (55), iddiaya göre, kızından boşanmak isteyen damadı Murat Akgül´ü (28), parkta tabancayla sol diz kapağından yaraladı.

Olay, dün saat 16.30 sıralarında, Turgutlu´nun Acarlar Mahallesi Piyaleoğlu Caddesi´nde bulunan Karpuz Kaldıran Parkı´nda meydana geldi. Hamdullah Y., iddiaya göre, kızından boşanmak isteyen damadı Murat Akgül´le parkta buluştu. Kayınpeder ve damat arasındaki konuşma tartışmaya dönüştü. Tartışma sırasında Hamdullah Y., yanındaki tabancayla Akgül´e ateş etti. Sol diz kapağından yaralanan Murat Akgül, kurtulmak için hızla koşarak Atatürk Bulvarı´ndaki bir markete sığındı. Olayı görenler durumu, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Hamdullah Y. ise olay yerinden bir otomobille kaçtı.

Ambulansla Turgutlu Devlet Hastanesi´ne kaldırılan Murat Akgül´ün sağlık durumunun iyi olduğu, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olay yerine yakın bir bölgede, Hamdullah Y.´nin kullandığı tabanca ele geçirildi. Polis ekipleri, kaçan Hamdullah Y.´yi yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —