Anahtar Kelimeler: Kırcaalili Konuklar Kültür Turunda

SALİHLİ - Manisa Büyükşehir Belediyesi, Obasya Turizm Geliştirme Kooperatifi ve Ömer Lütfi Kültür Derneği işbirliğinde yürütülen AB destekli 'Kültür Sınır Tanımaz' projesi kapsamında Manisa'ya gelen kardeş şehir Kırcaali heyeti, düzenlenen program kapsamında Salihli ilçesinde Sart Harabeleri ve Kurşunlu Kaplıcalarını ziyaret etti. Akşam programında Cafe 236’da gerçekleştirilen protokol yemeğine Manisa Büyükşehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu ile Daire Başkanları Ergün Aksoy ve Fırat Özcan da katıldı.

Avrupa Birliği'nin hibe desteği ile yürütülen ve Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turizm Geliştirme Kooperatifi ile Ömer Lütfi Kültür Derneği işbirliğinde yürütülen 'Kültür Sınır Tanımaz' projesi kapsamında kültürel temaslarda bulunmak üzere Manisa'ya gelen Kırcaali heyeti, Salihli ilçesinde kültürel gezi yaptı. Heyet, Salihli’de Sart Harabeleri ve Kurşunlu Kaplıcalarını ziyaret etti. Gezi Sorumlusu Mehmet Şahin, Kırcaalili konuklara Salihli’deki kültürel miras hakkında bilgilendirmede bulundu. Salihli’de yapılan gezinin ardından heyet akşam yemeğinde bir araya geldi.

Akşam Yemeğinde Bir Araya Geldiler

Cafe 236’da düzenlenen protokol yemeğine Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Sosyal Hizmetler Dairesi ve Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, OBASYA Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mustafa Pala ve yönetimi, Kültür Bakanlığı Proje İzleme temsilcileri, Manisa CBÜ Botanik Anabilim Dalı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ersin Minareci, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, Manisa Balkanlar Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Altan Hafızismailoğlu, Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Çelik, Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Mustafa Tire, İş İnsanı Mustafa Kader, proje ilgilileri ve konuklar katıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi temsilcileri konuklarla tek tek yakından ilgilendi.



Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 22.06.2022 10:34:00 1394 0
Tarih: 22.06.2022 10:34 Güncelleme: 22.06.2022 10:34
Haberi Sesli Oku