MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyesi´nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında ?Şiddete Karşı Mücadelede Cinsiyet Faktörü´ adlı söyleşi gerçekleştirildi. Nişancıpaşa Mahallesi ve Laleli Mahallesi´ndeki kıraathanelerde gerçekleştirilen söyleşide kadınlara ve çocuklara şefkatli davranılması gerektiği vurgulandı.

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla ?Şiddete Karşı Mücadelede Cinsiyet Faktörü´ adlı söyleşi gerçekleştirildi. Nişancıpaşa Mahallesi ve Laleli Mahallesi´nde bulunan kıraathanelerde gerçekleştirilen söyleşiye, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı Mahalle Hizmetleri Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Manisa Şube Başkanı Canan Balatlı ve vakıf üyeleri, Nişancıpaşa Mahallesi Muhtarı Nevin Becerikli, Laleli Mahallesi Muhtarı Bedriye Pehlivan katıldı. Psikolog Merve Ateş´in konuşmacılığını yaptığı söyleşide kadına karşı şiddet uygulayanların kendi iç dünyasını sorgulaması gerektiği vurgulandı.

Vatandaşlar Merak Ettiklerini Sordu

Psikolog Merve Ateş, gerçekleştirilen söyleşide öfke kontrolünü anlattı. Toplumun zayıf kesimi olan çocuklara ve kadınlara şefkatli davranılması gerektiğini vurgulayan Ateş, kıraathanelerdeki erkeklerin konuya yönelik sorularını da cevapladı. Söyleşinin verimli geçtiğini belirten Nişancıpaşa Mahallesi Muhtarı Nevin Becerikli ve Laleli Mahallesi Muhtarı Bedriye Pehlivan ile vatandaşlar toplumun bilinçlenmesinde katkısı olacak söyleşinin gerçekleştirilmesinden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e teşekkür ettiler ve Psikolog Merve Ateş´e çiçek takdim ettiler.



Başkan Cıllı’dan yatırım açıklaması

Bayan Voleybolcular Gülşah Durbay anısına Turnuvada mücadele etti

Saruhanlı'da vefat..

Görülmez kaza!..

Başkan Taşkıncan Güven Tazeledi

Saruhanlı'da vefat...

Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 26.11.2016 08:43:25 628 0
Tarih: 26.11.2016 08:43 Güncelleme: 26.11.2016 08:43
Haberi Sesli Oku