AHMETLİ - MASKİ Genel Müdürlüğü, Ahmetli ilçesine bağlı Kendirlik Mahallesinde 2500 metrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirerek su taşkınlarına karşı önlem aldı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşların su taşkınlarından olumsuz etkilenmemesi adına il genelinde gerçekleştirdiği dere temizlik çalışmalarına devam ediyor. Sel riskini ve taşkın hasarlarını en aza indirmek için yürütülen çalışmalar kapsamında Ahmetli ilçesine bağlı Kendirlik Mahallesinde 2500 metrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirdi. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmaların tamamlanması ile birlikte oluşabilecek taşkınlara karşı önlem alınmış oldu.

“Artık tehlike ortadan kalktı”
Çalışmaları değerlendiren mahalle muhtarı Muzaffer Ünlükoç, “Aşırı yağışların olduğu dönemde mahallemizde özellikle tarlalarımız zarar görüyordu. Sorunumuzu MASKİ ekiplerimizle paylaştık. Sağ olsunlar duruma hemen müdahale ederek deremizi temizlediler. Artık mahalle sakinlerimiz bu konuda herhangi bir sıkıntı yaşamayacak, tehlike ortadan kalktı. Yol kenarındaki sazların temizlenmesiyle de görüş açılarımız genişledi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ve MASKİ ekiplerimize teşekkür ederiz” dedi.



Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

Manisa'da vahşet: Çocukların önünde köpeği katletti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 19.08.2022 18:39:00 1022 0
Tarih: 19.08.2022 18:39 Güncelleme: 19.08.2022 18:39
Haberi Sesli Oku