SARUHANLI/KEMİKLİDERE - MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Kemiklidere Mahallesi´nde tarım arazilerini taşkından korumak için bin 200 metrelik dere temizlik çalışmasına başladı. 

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki dere temizlik çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. MASKİ, Saruhanlı ilçesine bağlı Kemiklidere Mahallesi´nde bulunan tarım arazilerinin taşkın sıkıntısını önlemek adına dere temizlik çalışmasına başladı. Mahallede bin 200 metrelik alanda başlatılan temizlik çalışmasıyla, sağlıklı ve güvenli su akışı sağlanarak arazi sahiplerinin taşkın sorunu yaşamasının önüne geçilecek. Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Ali Aybars Özbilgin ile Mahalle Muhtarı Ercan Çetin çalışmaları yakından takip etti. 

?Cengiz Başkanımız sayesinde hizmetlerin ardı arkası kesilmiyor?

MASKİ´nin hizmetlerinden memnun olduklarını dile getiren Kemiklidere Mahalle Muhtarı Ercan Çetin, ?MASKİ ekipleri tarafından mahallemizden geçen derede yabani otlar ve zamanla oluşan pislikler temizlenmeye başlandı. Yağmur sularının getirdiği atıklarla dolan deremizde şiddetli yağışlarda taşkın sorunu yaşıyorduk. Bu çalışma sayesinde mahallemiz de ekili dikili arazilerimiz de taşkından kurtulacak. Mahallem ve şahsım adına yapılan hizmetlerden çok memnunuz. Cengiz Başkanımız sayesinde hizmetlerin ardı arkası kesilmiyor. Bu hizmetler oldukça muhtar olarak da mahalleme karşı göğsüm kabarıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün´e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun´a çalışmalarında başarılar diler, selamlarımızı iletiriz? dedi.



Saruhanlı'da vefat...

Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 11.12.2018 09:53:20 939 0
Tarih: 11.12.2018 09:53 Güncelleme: 11.12.2018 09:53
Haberi Sesli Oku