SARUHANLI - Basketbol 2. Ligi ekiplerinden Best Balıkesir`in Antrenörü Suphi Mete Babaoğlu’nun kullandığı 35 KMB 03 plakalı cipin motosiklete çarpması sonucu hayatını kaybeden Ali Duran Yılmaz (17) ve Kamil Akdeniz (17) bu gün  Saruhanlı İlçesi Kemiklidere mahallesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

 Cenaze törenine Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Serhat Karakuş, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Gökhan Balaban, Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur, ölenlerin aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 Cenaze töreninde 5 çocuklu ailenin bir oğlu olan Ali Duran Yılmaz’ın Annesi Suzan kardeşleri Ceren, Selin, Seren ve Seda ağıtlar yakarak gözyaşı döktü. Baba Zeynel Yılmaz, evin bir erkek çocuğu olan Oğlu için ev yaptığını, o günde kız istemeye gideceklerini belirterek, “Oğlumun mürüvvetini göremedik. Yavrumu 17 yaşında feci kazada kaybettik. Dünyalarımız yıkıldı” dedi.

 Kamil Akdeniz’in annesi feride Akdeniz oğlunun tabutunu görünce fenalık geçirdi. Baba Ersin Akdeniz ise Kamil’in iki çocuğundan biri olduğunu, oğlunun sanayide Soğuk demirci kalfası olduğunu ifade ederek, arkadaşıyla birlikte yola çıkarak kaza geçirip hayatını kaybettiğini söyledi. 



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 12.10.2014 18:20:56 2488 2

Tarih: 12.10.2014 18:20
Haberi Sesli Oku

Gündem

Gündem Haberleri
2.05.2025 17:05:00