Keli Muhtarı Alim Teker, “Büyükşehir ve MASKİ’nin Çalışmalarından Çok Memnunum”

SALİHLİ - MASKİ Genel Müdürlüğü,  Salihli ilçesine bağlı Keli mahallesinde içme suyu şebeke hattında deplase çalışması gerçekleştirerek, bölgedeki hanelere daha sağlıklı, kaliteli ve verimli içme suyu sağladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde ihtiyaç olunan noktalarda altyapı çalışmalarını gerçekleştirerek, daha sağlıklı ve kaliteli içme suyu sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından Salihli ilçesine bağlı Keli mahallesinde içme suyu şebeke hattının bir bölümünde yön değiştirme çalışması gerçekleştirildi. Çalışmaları MASKİ İlçe Şefi Ramazan Tuğrul Kacar da yerinde takip etti. Kısa sürede tamamlanan çalışma ile bölgedeki hanelere daha sağlıklı, kaliteli ve verimli içme suyu sağlandı.

“Allah Cengiz Başkanımızı başımızdan eksik etmesin”

Keli mahalle muhtarı Alim Teker, “Mahallemizdeki içme suyu hattının belli bir kısmında yön değiştirme çalışması yapıldı. Çalışma sonucunda bölgeye daha sağlıklı, hijyenik ve kaliteli içme suyu geldi. MASKİ ekipleri vatandaşların yaşam kalitesini artırmak için elinden geleni yapıyor. Büyükşehir ve MASKİ Genel Müdürlüğünün çalışmalarından çok memnunum. Allah Cengiz Başkanımızı başımızdan eksik etmesin” ifadelerini kullandı.



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 3.02.2023 11:27:00 566 0

Tarih: 03.02.2023 11:27
Haberi Sesli Oku
2.05.2025 17:05:00