GÜNDEM - Dün akşam Malatya'nın Akçadağ ilçesi İkinciler Mahallesi yakınlarındaki bir mevkide düşen 2 savaş uçağının enkazı gün ağarınca tüm detayları ile gün yüzüne çıktı.

Kazanın detayları gün ağarınca daha da netleşti! - Tıkla İzle

Sabah havanın aydınlanması ile feci kazanın boyutu ortaya çıkarken havada çarpıştığı sanılan 2 savaş uçağının yanan parçalarının yaklaşık 1 kilometrelik bir alana yayıldığı görüldü. Dün akşam saat 19.00 sıralarında Malatya 7.Ana Jet üs komutanlığından havalanan 2 savaş uçağının bir süre sonra radardan kaybolması üzerine bölgeye çok sayıda arama-kurtarma ekipleri ile sağlık görevlileri yönlendirildi. Uçakların kaybolmasından yaklaşık 1 saat sonra iki uçağında enkazlarına dağlık bir alanda rastlanıldı. Yapılan ilk inceleme de uçaklarda bulunan 4 subayın feci şekilde hayatlarını kaybederek şehit düştüğü haberi kısa süre sonra açıklandı.

Sabah kadar süren çalışmaların ardından şehitlerin cesetleri toplanarak otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken sabahın ilk ışıklarında ise yaşanan kazanın dehşeti gün yüzüne çıktı. Uçakların enkazlarını dağınık alanlara dağılırken kaza kırım ekibinin olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından uçak parçalarının daha sonra toplanarak 7.Ana Jet Üs Komutanlığı'na götürüleceği öğrenildi.



Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 25.02.2015 08:20:23 1019 0
Tarih: 25.02.2015 08:20 Güncelleme: 25.02.2015 08:20
Haberi Sesli Oku