SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Elektronik Kartlı Su Sayaçlarının kontrolleri için sahaya çıktı. Ekipler ilk olarak Manisa Merkez, Soma ve Salihli´de çalışmaya başladı. 

MASKİ Genel Müdürlüğü, kartlı sayaç uygulamasında 100 bin rakamını aştı. Abone İşleri Daire Başkanlığı bu noktadan hareketle montajı gerçekleştirilen sayaçlar için kontrol çalışmalarına başladı. Elektronik Kartlı Sayaç ile ilgili daha önce eğitim alan saha personeli ilk olarak Manisa Merkez, Soma ve Salihli´deki kontrolünü gerçekleştirmeye başladı. İlerleyen süreçte Turgutlu, Alaşehir, Gölmarmara, Kırkağaç ve Saruhanlı ilçelerinde de sayaçların kontrolleri yapılarak, sorun varsa sahada çözümlenecek. 3 yıl garanti süresi olan ve yaklaşık 8 aydır önce kullanılan sayaçlar için gerçekleştirecek kontrollerde MASKİ ekipleri bir arıza tespit etmeleri durumunda sayacı yenisiyle değiştirecek.

Vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamaması için çalışıyoruz

Abone İşleri Daire Başkanı Sevinç Deniz, kartlı su sayaçlarında 100 bin rakamına ulaşılmasının ardından başlayan bakım işlemleri ile ilgili bilgi verdi. Deniz, Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü´nün, 3 Kasım 2015´te 10 yıl ve üzeri damga tarihli mekanik sayaçları Elektronik Kartlı Sayaçlarla değiştirdiği uygulamada kısa bir süre önce 100 bin aboneye ulaştıklarını belirtti. Deniz, ?3516 sayılı yasaya dayalı olarak 18 Mayıs 2015 Tarih ve 14 No´lu MASKİ Genel Kurulu kararı esasında uygulanan elektronik kartlı sayaç iş ve işlemlerinde gelinen noktada, MASKİ ekipleri, hizmette yerindelik ilkesi gereği müşteri memnuniyetine yönelik çalışıyor. Abone talepleri doğrultusunda ilk etapta Manisa Merkez, Soma ve Salihli´de daha sonrasında ise Turgutlu, Alaşehir, Gölmarmara, Kırkağaç ve Saruhanlı´da elektronik kartlı sayaçların kontrolleri gerçekleştirilecek. Abone İşleri bünyemizde daha önce kartlı sayaçlar ile ilgili eğitim alan personel yaşanabilecek olası arızları sahada anında sonuçlandırılacak. Yaklaşık 8 aydır kullanılmakta olan Elektronik Kartlı Su Sayacı uygulamasında, Abone İşleri Daire Başkanlığımıza bağlı 42 personel sayaç bakım işleyiş işlemlerini gerçekleştirecek. 3 yıl garantisi bulunan sayaçlarımızda arıza var ise sayaç yenisi ile değiştirilecek? ifadelerini kullandı.



Büyükşehir’den Engelli Yurttaşa Destek

Turgutlu'da yanan çiftlik evinden ceset çıktı: 3 gözaltı

Yaşlı çift evlerinde ölü bulundu: Katil, kadının oğlu çıktı

Feci kaza; Eğlence mekanından çıkan genç feci şekilde hayatını kaybetti

Paşaköy FK'da Mutlu Çamlıyer dönemi

Yıldızspor 45 FK Yaz Okulu'nda ikinci dönem başlıyor

Bıçaklı dehşet! Yaralılar var

Vahşice katledilip valize konulmuştu: Genç kızın bilinmeyenlerini açıkladı

Kaçak içki operasyonunda 1 tonun üzerinde etil alkol ele geçirildi

Alaşehir'de kaçak tütün operasyonu

Manisa’da YKS mobil tercih danışma noktaları kuruldu

Manisa'da 5 binin üzerinde sentetik ecza hapı ele geçirildi

Gençlik Meclisi kuruluyor

Salihli’nin tarihi mahallesinde eller yağmur için semaya açıldı

Manisa’da zeytin bahçesinde asırlık top mermisi bulundu

Gözaltına alınan doktor serbest bırakıldı

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 21.06.2016 10:23:03 533 0

Tarih: 21.06.2016 10:23 Güncelleme: 21.06.2016 10:23
Haberi Sesli Oku
2.08.2025 13:05:00