Karla kaplanan Demirci'de kartpostallık manzaralar
Demirci ilçesinde etkili olan kar yağışı, Demirci Dağı ile Akçakertik ve Başalan yolu çevresinde kartpostallık manzaralar oluşturdu.
Gece saatlerinden itibaren etkisini artıran kar yağışıyla birlikte Manisa'nın Demirci ilçesindeki dağlar ve yollar beyaz örtüyle kaplandı. Kar yağışının ardından havadan görüntülenen Demirci Dağı ve çevresi, doğayla iç içe eşsiz görüntülere sahne oldu.
Drone ile kaydedilen görüntülerde, karla kaplanan dağ silsileleri, ormanlık alanlar ve kıvrılarak uzanan yollar görsel bir şölen sundu.
Bölge sakinleri ve doğaseverlerin ilgisini çeken manzaralar, Demirci’nin kış aylarında da doğal güzellikleriyle öne çıktığını bir kez daha gözler önüne serdi.
Yetkililer, yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı nedeniyle sürücülerin dikkatli olmaları ve zincirsiz yola çıkmamaları konusunda uyarılarda bulundu.



Başkan Cıllı'dan Kardelen Gazetesine Ziyaret

Trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Genç adamın ölümü mahalleyi yasa boğdu…

MASMEK’te Bahar Dönemi kurs kayıtları başlıyor

Saruhanlı’da Vefat…

Karla kaplanan Demirci'de kartpostallık manzaralar

Alaşehir Kahveciler Odası’nda Umut Koç dönemi

SARUHANLI’DA VEFAT…

Fırtınada çatıdan düşen şehit kardeşi hayatını kaybetti

Feci kaza: 1 ölü

Başkan Balaban gazetecileri ağırladı

Başkan Dutlulu: "2026 hizmet yılı olacak"

Saruhanlı'da vefat...

Akciğerdeki hava kaçağı karın bölgesinden alınan dokuyla kapatılarak iyileştirildi

Manisa'da 23 yıllık başkan seçimi kaybetti

Okul Sporları Voleybol Gençler (A) Grup Müsabakaları Manisa’da tamamlandı

Öğrencilerine evinde temizlik yaptıran öğretmene gözaltı

Demirci’de 9 gündür aranan Şerife Çınar’dan acı haber

19 yaşındaki genç kız yaşamına son verdi

Rektör Prof. Dr. Rana Kibar: “MCBÜ, Dijital, Yeşil ve Tam Akredite Bir Üniversite Olarak Gücünü Artırıyor”

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 10.01.2026 11:29:00 277 0
Tarih: 10.01.2026 11:29 Güncelleme: 10.01.2026 11:54
Haberi Sesli Oku