SİNAMA - Başrollerini Burak Özçivit, Murat Boz, Ferdi Sancar, Leyla Feray, Pınar Deniz ve Korhan Herduran´ın paylaştığı merakla beklenen ´Kardeşim Benim 2´ filminin İzmir galası, Optimum´da İzmirli sinemaseverler ile buluşacak. 
Yönetmenliğini Mert Baykal´ın, senaristliğini Zafer Külünk´ün üstlendiği Kardeşim Benim 2 filminin oyuncuları, 26 Kasım Pazar günü saat 16:30´da Optimum AVM´de sevenleriyle buluşacak. Başrollerini Burak Özçivit, Murat Boz, Ferdi Sancar, Leyla Feray, Pınar Deniz ve Korhan Herduran´ın paylaştığı oyuncular izleyicilerle vakit geçirmelerinin ardından ise filmi Optimum hayranlarıyla birlikte izleyecek. İzmir Optimum yetkilileri de, ziyaretçileri buluşmaya davet etti.
Kardeşim Benim 2 filminde ise hikayesi bir hayli ilginç ve macera dolu. İki ünlü kardeş olan Hakan ve Ozan´ın arkadaşları Tato ölmüştür. İki gün sonra Hakan´ın düğünü vardır; fakat arkadaşlarına son vazifelerini yerine getirmek için köye gitmişlerdir. Hakan, Rize´nin önde gelen çay tüccarlarından Muzaffer´in kızı olan Didem´le evlenecektir. Muzaffer, Hakan´ın ünlü bir şarkıcı olması yüzünden bu evliliğe tepkilidir. Bir yandan Didem´i sıkıştırırken, diğer yandan da Hakan´ın ensesindedir. Cenaze de olsa çarşı pazar yine karışır. Kendilerini Ege´den İç Anadolu´ya, yetmezmiş gibi sınır ötesine sürprizlerle dolu yolculuk sonunda da Karadeniz´de bulurlar ve macera dolu eğlenceli hikaye de başlar.



SARUHANLI’DA VEFAT…

SARUHANLI’DA 2025 YILI İLÇE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

Yangın felaketi

Çınaroba ikinci yarıda açıldı: 3-1

Edirne Deplasmanın Galibi Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı

Paşaköy namağlup yola devam

Develispor'dan beş yıldızlı galibiyet

Saruhanlı Devlet Hastanesinde bugün görev yapacak doktorlar

polisi yaralayan motosiklet sürücüsü tutuklandı

Kiralık evde 82 düzensiz göçmen yakalandı

Yeni yıl öncesi 6 ton sahte alkol ele geçirildi

Halk eğitim merkezleri istihdama katkı sağlıyor

Koldereli çocuklarından Başkan Durbay’a duygusal veda!

Genel Başkan Özel, Durbay ailesiyle beraber taziyeleri kabul etti

Manisa’da eğitim camiasının acı günü

eTwinning 16. Ulusal Konferansı'nda Saruhanlı'dan Büyük Başarı

Dart Yıldız Kızlar İl Birinciliği Halitpaşa’dan

Ev değil cephanelik

Ziraat Odası Başkanı Okur’dan tarım sayımı uyarısı

Tırın bir başka tıra arakadan çarptığı kazada faciadan dönüldü

Türk-Japon projesine ‘en iyi makale' ödülü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 25.11.2017 08:09:19 1213 0
Tarih: 25.11.2017 08:09 Güncelleme: 25.11.2017 08:09
Haberi Sesli Oku