Tarih: 12.06.2022 17:16

Kardeş Şehir Konuklarımız Manisa’da Temaslarda Bulundu

Facebook Twitter Linked-in

MANİSA - Bir takım temaslarda bulunmak üzere Manisa’ya gelen Kırgızistan Oş Belediyesi heyeti, Cumartesi günü Manisa’da gün boyunca geziler gerçekleştirdi. Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan fabrikalarda iş temaslarında bulunan heyet, daha sonra şehrin turistik güzelliklerini de inceledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesinin konuğu olarak Manisa’ya gelen kardeş Şehir Kırgızistan’ın Oş Belediyesi yetkililerinden oluşan heyet, Cumartesi günü, Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Sarıgözoğlu A.Ş.’yi ziyaret etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı AB ve Dış İlişkiler Şube Müdürlüğü uzmanları Kadir Emin Alpözen ve Nazike Aker Yavaş eşliğinde fabrika yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Kırgız heyeti, daha sonra üretim sahalarını gezdi. Sarıgözoğlu ziyaretin ardından heyetin bir sonraki durağı, Çelsan fabrikası oldu. Burada da fabrika yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Kırgızistan heyeti, Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nin gelişmişliğini hayranlıkla görmüş oldular.

Yemekte Ağırlandılar

Gezinin öğleden sonraki durağında Yunusemre Belediyesinin kente kazandırdığı Osmanlı Müzesi ile İrfan Meclisi’ni gezen Kırgız heyeti, burada bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Programın akşam bölümünde heyet, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yemekte ağırlandı. Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu’nun da katıldığı Taylan Restoran’da düzenlenen yemekte, Kırgızistan heyeti Türk mutfağı ile tanışma imkanı buldu. Heyeti Manisa’da ağırlamaktan duydukları mutluluğu ifade eden Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Başkan Ergün’ün selamlarını iletti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —