Anahtar Kelimeler: Karabeyler Sokakları Artık Düzgün

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, yol yapım çalışmaları tamamlanan Selendi ilçesine bağlı Karabeyler Mahallesi muhtarıyla bir araya geldi. Mahalle Muhtarı Halil Bilek, Karabeyler Mahallesindeki Kafalar, Köseler ve Acısu sokaklarını birbirine bağlayan yolda yapılan çalışmalardan dolayı başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Mahalle muhtarlarını sık sık ziyaret ederek taleplerini yerinde dinleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, yol yapım çalışmalarının tamamlandığı Karabeyler Mahallesi Muhtarı Halil Bilek ile bir araya geldi. Ziyarette, Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Mahalle Hizmetleri Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, Selendi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Sakin Gürbüz ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı personelleri bulundu. Mahalle Muhtarı Bilek ile bir araya gelen Büyükşehir Belediyesi Heyeti, mahallede Kafalar, Köseler ve Acısu sokaklarını birbirine bağlayan 4 kilometrelik yolda yapılan çalışmalardan dolayı övgü dolu sözler dinledi.

Muhtar Bilek “Önceden Yollarımız Çok Bozuktu”

Karabeyler Mahallesi Muhtarı Halil Bilek, "Allah razı olsun yollarımız yapıldı. Mahallemizde 4 kilometreye yakın birbirine bağlanan Kafalar, Köseler ve Acısu sokaklarımızda sathi kaplama çalışmamız yapıldı. Önceden yollarımız çok bozuktu. Çukurluydu ve araçlar geçemiyordu. Şimdi Allah razı olsun çok güzel oldu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve tüm ekibine içten teşekkürlerimi sunarım” dedi.



Başkan Cıllı’dan yatırım açıklaması

Bayan Voleybolcular Gülşah Durbay anısına Turnuvada mücadele etti

Saruhanlı'da vefat..

Görülmez kaza!..

Başkan Taşkıncan Güven Tazeledi

Saruhanlı'da vefat...

Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 31.08.2020 13:18:00 8929 0
Tarih: 31.08.2020 13:18 Güncelleme: 31.08.2020 13:18
Haberi Sesli Oku