CHP Saruhanlı Belediye Başkan adayı Muharrem Ekici, belediye başkanı seçilmesi halinde makam odası kapısının herkese sonuna kadar açık olacağını ifade etti.

Ekici, İlçeye bağlı Paşaköy beldesini ziyaret ederek,  30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimler için vatandaşlardan destek istedi.

Beldedeki işyerlerini dolaşan Ekici, daha sonra bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya geldi.

Ekici, burada yaptığı konuşmada CHP’nin Saruhanlı’da bu seçimi kazanmaya en yakın parti olduğunu belirterek şunları kaydetti:

“Biz, herkesin rahatlıkla yanına girip çıkabileceği, dertlerini rahatlıkla anlatabileceği ve randevu sistemi ile değil istediği zaman gelip görüşülebilecek bir belediye başkanı anlayışını ortaya koyacağız. Bu yüzden aday olduk. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz ilçemizde her vatandaşımızı, mazbatamızı aldıktan yarım saat sonra çay içmeye bekleriz. Kapımız herkese sonuna kadar açık olacak.

CHP’nin bu dönem şansı çok yüksek, Sosyal demokrat anlayışı belediyecilikte çok önemlidir. Ülkemizde sosyal demokrat anlayışı ile hizmet eden belediyeler en başarılı belediye seçiliyor. Saruhanlı’da da böyle bir anlayışı ortaya koyacağız. Ben 10 yıldır siyasetin, 20 yıl da hekimlik mesleğim nedeniyle toplumun içinde yer alıyorum. Bu bakımdan ilçemize ve vatandaşlarımıza en iyi hizmeti yapacağımıza inanıyorum.”

Ekici’nin Paşaköy ziyaretinde CHP Manisa İl Başkanı Cahit Kaplan, İlçe Başkanı Mümin Ulutürk, İl Genel Meclisi üyesi Şaban Bitirgeç de yer aldı.



SARUHANLI’DA VEFAT…

SARUHANLI’DA 2025 YILI İLÇE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

Yangın felaketi

Çınaroba ikinci yarıda açıldı: 3-1

Edirne Deplasmanın Galibi Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı

Paşaköy namağlup yola devam

Develispor'dan beş yıldızlı galibiyet

Saruhanlı Devlet Hastanesinde bugün görev yapacak doktorlar

polisi yaralayan motosiklet sürücüsü tutuklandı

Kiralık evde 82 düzensiz göçmen yakalandı

Yeni yıl öncesi 6 ton sahte alkol ele geçirildi

Halk eğitim merkezleri istihdama katkı sağlıyor

Koldereli çocuklarından Başkan Durbay’a duygusal veda!

Genel Başkan Özel, Durbay ailesiyle beraber taziyeleri kabul etti

Manisa’da eğitim camiasının acı günü

eTwinning 16. Ulusal Konferansı'nda Saruhanlı'dan Büyük Başarı

Dart Yıldız Kızlar İl Birinciliği Halitpaşa’dan

Ev değil cephanelik

Ziraat Odası Başkanı Okur’dan tarım sayımı uyarısı

Tırın bir başka tıra arakadan çarptığı kazada faciadan dönüldü

Türk-Japon projesine ‘en iyi makale' ödülü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 28.11.2013 17:11:07 677 0
Tarih: 28.11.2013 17:11 Güncelleme: 28.11.2013 17:11
Haberi Sesli Oku