Kamyonetle çarpışan midibüste yaralananların sayısı 33’e yükseldi
Afyonkarahisar’da midibüs ile kamyonetin çarpıştığı kazada yaralı sayısı 33’e yükselirken, kazanın kırmızı ışık ihlalinden kaynaklandığı iddia edildi.
Kaza, Bolvadin-Emirdağ karayolu Suvermez Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, N.Ç. idaresindeki 03 HM 749 plakalı işçileri taşıyan midibüse kavşaktan geçtiği sırada M.B. yönetimindeki 54 AGU 626 plakalı kamyonet çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan iki araçta kontrolden çıkarak, yol ortasına devrildi. Kazanın ardından çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri ambulanslar ile yaralılardan 22’sini Emirdağ Devlet Hastanesine, 7’sini Afyonkarahisar Devlet Hastanesine, 4’ünü ise Eskişehir’deki hastanelere kaldırdı. Kazanın ardından karayolunda trafik bir süreliğine tek yönlü olarak sağlandı.
Araçların devrilip sürüklendikleri an kamerada
Yaşanan kazanın güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri ise görenleri dehşete düşürdü. İlk belirlemelere göre kırmızı ışık ihlalinden kaynaklandığı iddia edilen kazada kamyonetin hızla girdiği kavşakta midibüse çarpması, ardından iki aracın da yol ortasına devrilerek sürüklendikleri görülüyor.
Yaralanan 22 kişinin hastanede yapılan müdahalelerin ardından taburcu edildikleri belirtilirken, diğerlerinin ise tedavilerinin devam ettiği bildirildi. Kazanın ardından jandarma tarafından başlatılan inceleme devam ederken, devrilen araçlar vinç yardımıyla yoldan kaldırılarak otoparka götürüldü.



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Trafik Kazası 15.08.2023 08:58:00 868 0

Tarih: 15.08.2023 08:58
Haberi Sesli Oku
3.05.2025 11:04:00