Anahtar Kelimeler: 0

KAFE CORNER’E YIKIM KARARI

 

MANİSA - Manisa'da yeşil alan gözüktüğü gerekçesiyle mahkeme kararıyla yıkım kararı çıkan Kafe Corner'da yıkım çalışmaları başladı.

 

Manisa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar, çevreye zarar verilmemesi amacıyla birkaç gün sürecek.

 

Geçtiğimiz aylarda yeşil alan gözüktüğü gerekçesiyle mahkemenin yıkım kararı verdiği Kafe Corner'da, işletmecilerin işyerlerini boşaltmasının ardından yıkım çalışmaları da başladı.

 

Manisa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından başlatılan yıkım çalışmaları, çevreye zarar verilmemesi amacıyla sökme yoluyla yapılırken, çalışmaların bu nedenle birkaç gün sürebileceği belirtildi.

 

Yıkımla ilgili olarak bilgi Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü, mahkemenin aldığı kararı uyguladıklarını belirterek, "Ekiplerimiz çalışmalarına başladı. Çevreye zarar vermemek amacıyla gerekli önlemlerimizi aldık.

 

Yapı çelik olduğu için, yıkım işlemini sökme yoluyla yapıyoruz. Bu nedenle çalışmalarımız bir iki gün sürebilir" dedi.

 

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bölgenin imar planına uygun olarak yeniden düzenleneceğini dile getiren Çöllü, "Yıkımın ardından bölgede peyzaj ve çevre düzenlemeleri yapacağız. Kafenin bulunduğu alan şehre yakışacak şekilde düzenlenerek halkın hizmetine açılacak" diye konuştu.

 

 - Yıkım Mahkeme Kararıyla Yapılıyor -

 

Kafenin bulunduğu alanda gerçekleştirilen yıkımın Manisa Belediyesi ile ilgisi olmadığının da altını çizen Çöllü, "Bunu kafenin etrafına koyduğumuz tabelalarla halkımıza zaten duyurmuştuk. Biz alınan mahkeme kararını uygulamakla yükümlüyüz. Halkımıza bir kez daha hatırlatmak isteriz" dedi.

 

Haber Merkezi



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Pazartesi günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
28.08.2012 17:45:37 332 0
Tarih: 28.08.2012 17:45 Güncelleme: 28.08.2012 17:45
Haberi Sesli Oku