JİMNASTİK - Odunpazarı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, Odunpazarı halkına sağlıklı bir yaşam sunmak ve sporla iç içe bir yaşam sağlamak amacıyla verdiği eğitimlere devam ediyor.

Odunpazarı Belediyesi, temel belediyecilik çalışmaları dışında sosyal, kültürel ve sportif çalışmalarla Odunpazarı ilçesini her geçen gün daha yaşanır bir kent haline getiriyor. Sportif çalışmalar kapsamında, Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde açılan aerobik, step ve pilates kursları özellikle kadınların ilgisini çekiyor. Odunpazarı Belediyesi Aydın Arat Spor ve Dans Merkezi´nde verilen aerobik, step ve pilates kursları spora ve sağlıklı yaşama önem veren kadınlara hem spor yapma imkanı sunuyor hem de boş vakitlerini değerlendirmelerini sağlıyor.

Step, aerobik ve pilates kurslarına katılan kadınların, egzersizler ile hem kilo verdiklerini hem de sağlıklı bir vücuda kavuştuklarını belirten yetkililer, kilo verme konusunda son derece faydalı hareketler içeren aerobik, step ve pilatesin, kalp-damar sistemi üzerinde de oldukça olumlu etkisi bulunduğunu ifade etti.

KAYITLAR 4 OCAK´TA BAŞLIYOR
Eğitimlerin, 4 aylık periyotlar halinde devam ettiğini söyleyen yetkililer, derslerin pazartesi- çarşamba ve cuma günleri eğitmenler Elif İlik ve Pınar Konca tarafından verildiğini belirtti. Eğitimler kapsamında pazartesi pilates, çarşamba step aerobic ve cuma günleri kondisyon aletli çalışma yapıldığını aktaran yetkililer, 1´inci dönem ve 2´nci dönem olarak kayıtların alındığını ve 2´nci dönem kayıtların 4 Ocak 2016 Pazartesi günü başlayacağını bildirdi. 



Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 19.11.2015 09:36:42 556 0
Tarih: 19.11.2015 09:36 Güncelleme: 19.11.2015 09:36
Haberi Sesli Oku