MANİSA - “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 2022 Yılı Faaliyet Planı” çerçevesinde 2022 yılı içerisinde en az 5 Milyon erkeğe kadına yönelik şiddetle mücadele alanında temel bilgilendirme ve farkındalık oluşturma eğitimlerinin verileceği proje kapsamında ilimizde yapılacak çalışmaların değerlendirildiği toplantı Vali Yaşar Karadeniz başkanlığında yapıldı.

Video konferans yöntemiyle Vali Karadeniz başkanlığında yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Mesut Eser, Kaymakamlar, kurum müdürleri ve ilgililer katıldı.

Toplantıda Aile ve Sosyal Hizmetler, Adalet, İçişleri, Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlıkları ile Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 23 Mart 2022 tarihinde imzalanan protokol kapsamında kadına yönelik şiddetin önlenmesine ilişkin en az 5 Milyon erkeğe verilecek olan temel bilgilendirme ve farkındalık oluşturma eğitimlerinde ilimizde yürütülecek çalışmaların değerlendirilmesi yapılarak fikir alışverişinde bulunuldu.

Hedeflenen eğitim kapsamında il ve ilçe taşra birimlerinin personelinin katılımıyla en az üçer kişilik ekipler oluşturularak kahvehane, şehir içi ve şehirlerarası ulaşım araçları, organize sanayi bölgeleri, pazar yerleri ve alışveriş merkezleri gibi birçok farklı alanda bilgilendirme ve farkındalık oluşturma eğitimleri verilerek, broşür dağıtılacak. Bunun yanında fiziksel ve teknik imkânlar doğrultusunda video gösterimlerinin yapılması da planlanıyor.

Sosyal Medyadan #KadınaElKalkamaz Etiketiyle Paylaşım Yapılacak

Eğitimler düzenlenirken her hafta farklı bir meslek grubuna ve bu meslek grubunun birlikte bulundukları mekânlara yoğunlaşılarak eğitim planlamasıyla hareket edilmesi, il ve ilçelerde bulunan kamu kurum ve kuruluşları ile diğer kamusal alanlarda bulunan elektronik ekran ve panolarda video gösterimlerinin düzenli olarak yapılması ve afişlerin asılması sağlanacak. Eğitim faaliyetlerine ilişkin yapılan çalışmaların görsel içeriklerle beraber #KadınaElKalkamaz etiketiyle kamu kurum ve kuruluşlarının internet sitelerinden ve sosyal medya hesaplarından düzenli olarak paylaşılması da hedefleniyor.



Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

Yarbay Melih Gülova şehadetinin yıldönümünde Manisa’da anıldı

Başkan Zeyrek'in avukatından yazılı açıklama

Ferdi başkanın ailesine taziye akını devam ediyor

Ferdi Zeyrek'in ölümünde 'bilirkişi raporu' netleşiyor

Özgür Özel'den Ferdi Zeyrek’e Son Veda!..

Ferdi Zeyrek için taziye kabulüne başlandı

Binlerce Manisalı, Ferdi Başkanlarını gözyaşlarıyla uğurladı

Özgür Özel Zeyrek ailesini biran olsun yalnız bırakmadı

Belediye önüne Başkan Zeyrek’e acı veda

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 24.06.2022 10:03:00 1160 0

Tarih: 24.06.2022 10:03
Haberi Sesli Oku
17.06.2025 16:22:00