Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10041,2%0,43
  • DOLAR

    32,36% 0,14
  • EURO

    34,84% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2400,89% -0,02
  • Ç. ALTIN

    3859,53% -0,19

‘‘İyi Yaşam Markası’’ ödülü Pınar Süt’ün oldu

‘‘İyi Yaşam Markası’’ ödülü Pınar Süt’ün oldu

Nielsen araştırma merkezi tarafından tüketicilerin yaşam tarzına ve tüketim alışkanlıklarına odaklanan ‘‘Good Life Brands’’ ödülleri Süt ve Süt Ürünleri Sektörü’nde Pınar Süt ‘İyi Yaşam Markası’ ödülüne layık görüldü. Pınar Süt Yö

SARUHANLI - Nielsen araştırma merkezi tarafından tüketicilerin yaşam tarzına ve tüketim alışkanlıklarına odaklanan ‘‘Good Life Brands’’ ödülleri Süt ve Süt Ürünleri Sektörü’nde Pınar Süt ‘İyi Yaşam Markası’ ödülüne layık görüldü. Pınar Süt Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, “47 yıllık yolculuğumuzda tüketicilerimize, müşterilerimize ve çalışanlarımıza  sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Tüketicilerin yaşam tarzına, tüketim alışkanlık­larına, iyi yaşamı yeniden tanımlayan ve şekillendi­ren değerlerine odaklanan “Good Life Brands/İyi Yaşam Markaları” araştırmasının sonuçları 17 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilen Sürdürülebilir Markalar Konferansı’nda açıklandı. Nielsen Araştırma şirketi tarafından gerçekleştirilen çalışma sonunda hayata geçirilen Good Life Brands ödüllerinde, Süt ve Süt Ürünleri Sektörü’nde ödülün sahibi Pınar Süt oldu.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor