Anahtar Kelimeler: Partili Eryılmaz' ' ' Cevap

SARUHNALI - İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner'in kendisine yönelttiği hakaretlere yanıt verdi. Başkan Eryılmaz, "Liderine 'zürriyetsiz' diyen, ülkücüler için 'Fatiha bilmez, kandan beslenenler' diyenlerle aynı masaya oturan MHP İl Başkanı, laf kalabalığı yapacağına tüm bunları içine nasıl sindirebildiğine dair bir açıklama yapsın" dedi.

MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner'in kamuoyunda paylaştığı açıklamalara İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz'dan yanıt geldi.

“ŞEHİDİMİZE ‘KELLE’ DİYENLERLE AYNI YOLDA YÜRÜMEMEKTEN DOLAYI ONUR VE GURUR DUYUYORUM”

Başkan Eryılmaz açıklamasında, "İYİ Parti'nin yükselişini görenler, bu durumdan o kadar rahatsızlar ki tamamen gerçeklik algılarını yitirerek kamuoyuna açıklamalarda bulunuyor. MHP Manisa İl Başkanı'nın açıklamalarını kendisi adına utanarak okudum. Türk Milliyetçiliğini ayaklar altına alanlarla, siyasi ikbal uğruna Öcalan'ın kırmızı bültenle aranan kardeşini TRT'ye çıkaranlarla, ülkücüler için 'Fatiha bilmez, kandan beslenenler' diye iftira atanlarla, liderlerine 'zürriyetsiz' diyen kişilerle aynı masaya oturanlarla, şehitlerimize 'kelle' diyenlerle, şehit annelerini mahkeme kapılarında süründürenlerle, ‘Ergenekon kumpasının savcısıyım’ diyenlerle, FETÖ ile beraber yıllarca çalışarak ülkücülere büyüklenmeye çalışan kişilerle aynı yolda yürümemekten ancak onur ve gurur duyarım” dedi.

“HALKTA KARŞILIĞINIZIN OLMADIĞINI BİLDİĞİNİZ İÇİN İYİ PARTİ’YE SALDIRARAK GÜNDEM OLMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ”

İYİ Partili Eryılmaz, “Boş lafla peynir gemisi yürümez. Vatandaşlarımız bizim HDP’ye de olan, PKK’ya da olan duruşumuzu iyi bilirler. Bunca yıl duruşumuzu hiç değiştirmedik. Ancak sizler, siyasal İslamcı bir iktidarın kuyruğu, çantaları oldunuz. Bu ülkü yolunda davasını satmayan, bedelini canıyla ödeyenlerin kemiklerini sızlattınız. MHP’nin Manisa İl Başkanı’nın İYİ Parti üzerinden prim yapmaya çalışmasını anlayışla karşılıyoruz, çünkü kendisinin halkta bir karşılığı olmadığını ve ancak İYİlere hakaret ederse belki ciddiye alınabileceğini düşündüğünü çok iyi biliyoruz. MHP İl Başkanı ‘CJH hastalığı’ diyerek şahsıma hakaret ettiğini sanmış. Sayın Başkan, biz veteriner hekimler, fakülte süremiz boyunca hayvan sağlığının yanında temel insan sağlığı eğitimleri de gördük. Partimiz kuruluşunun 5. yılına yaklaşırken, görüyorum ki hala ismimizin İP değil İYİ Parti olduğunu öğrenememişsiniz. İstediğiniz takdirde, yardıma ihtiyacı olan kim varsa, ki bu sizler de olabilirsiniz, gönüllü olarak tedavi etmeye hazırım. Eğitim hayatımda öğrendiğim tıbbi bilgileri gönüllü olarak uygulayıp hastalardan olumlu sonuçlar almak, bir hekim olarak beni ancak mutlu eder.”



Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

Yarbay Melih Gülova şehadetinin yıldönümünde Manisa’da anıldı

Başkan Zeyrek'in avukatından yazılı açıklama

Ferdi başkanın ailesine taziye akını devam ediyor

Ferdi Zeyrek'in ölümünde 'bilirkişi raporu' netleşiyor

Özgür Özel'den Ferdi Zeyrek’e Son Veda!..

Ferdi Zeyrek için taziye kabulüne başlandı

Binlerce Manisalı, Ferdi Başkanlarını gözyaşlarıyla uğurladı

Özgür Özel Zeyrek ailesini biran olsun yalnız bırakmadı

Belediye önüne Başkan Zeyrek’e acı veda

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 19.01.2022 10:55:00 1441 0

Tarih: 19.01.2022 10:55
Haberi Sesli Oku
17.06.2025 16:22:00