İYİ Parti´nin Saruhanlı İlçe Başkanı belli oldu. İlçe atamaları işlemlerine hız veren İYİ Parti Manisa İl Başkanlığı, Saruhanlı ilçe başkanlığı için tanınmış yönetici Mustafa Güvenç´i görevlendirdi.


Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmaları hızla devam eden İYİ Parti, Saruhanlı Kurucu ilçe başkanını belirledi. İYİ Parti Manisa İl Başkanlığı, Saruhanlı İlçe Başkanı olarak Mustafa Güvenç´i görevlendirdi. Güvenç´in Saruhanlı´da uzun yıllardan bu yana siyasete yön veren önemli bir isime sahip olduğunu belirten başkan Akkal; ?Mustafa kardeşimizle yıllarca omuz omuza çalışıp mücadele ettik. Kendisi Saruhanlı´mızda sevilip sayılan önemli bir isim. Partimizin ilçe başkanlığı koltuğunu kendisine emanet ettik. Partimizi orada en iyi şekilde temsil edeciğinden kuşkumuz yok. Hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın.?şeklinde konuştu.


Mustafa Güvenç kimdir?
1972 Saruhanlı doğumlu olan Güvenç, Manisa Ticaret Lisesi mezunlarından. Evli ve 4 çocuk babası olan Güvenç, Saruhanlı´da uzun yıllardan bu yana ticaret ile uğraşmakta.



Saruhanlı'da vefat..

Görülmez kaza!..

Başkan Taşkıncan Güven Tazeledi

Saruhanlı'da vefat...

Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 31.12.2017 11:35:24 837 0
Tarih: 31.12.2017 11:35 Güncelleme: 31.12.2017 11:35
Haberi Sesli Oku