Anahtar Kelimeler: İshakçelebilililerin İsyanı

SARUHANLI - Saruhanlı Belediyesi tarafından meralarına dökülen çöpten rahatsız olan İshakçelebi Mahallesi sakinleri çöp dökülen alana gelerek tepki gösterdiler.

İshakçelebi Mahallesi Muhtarı Recep Tan ile çöp dökülen alan yakınında arazisi olan ve merada hayvan otlatan vatandaşlar dökülen çöplerden zarar gördüklerini dile getirerek çöplerin meralarından kaldırılmasını ve bir daha da çöp dökülmemesini istediler.    

İshakçelebi Mahalle Muhtarı Recep Tan, mahalle sakiniyle birlikte geldikleri çöp dökülen alanda basın açıklaması yaptı. Tan, mahallelerinin belde olduğu dönemde sadece kendi beldelerinin çöpünün kontrollü olarak döküldüğünü bununda çevreye zarar vermediğini, şu an ise Saruhanlı Belediyesi tarafından 22 mahallenin çöpü döküldüğünü belirterek şunları kaydetti; ?Manisa Büyükşehir statüsüne geçmezden önce bu meramıza kendi mahallemizin çöpleri dökülüyordu. Büyükşehir olduktan sonra Saruhanlı Belediyesi 22 mahallenin bütün çöp atıklarını İshakçelebi mahallemizin merasına döküyor. Bundan mahalle halkımız çok rahatsız. Tarım alanında çalışan işçilerimiz, merada hayvan otlatanlarımız çok rahatsız. Bu çöplerin bir an önce kaldırılmasını istiyoruz. Bu güne kadar yetkililere verdiğimiz dilekçelere karşılık alamadık. Söylediklerimiz ile de ikna edemedik. Bu çöplüğün bir an evvel buradan kaldırılmasını halkımız olarak istiyoruz. Meramızın yanında bulunan bağlar poşet atıklarından geçilmiyor. Vatandaşımız kokudan ve bağ aralarında uçuşan poşetten şikâyetçi. Merada hayvan otlatan sürü sahiplerimiz çok rahatsız. Hayvanları çöpteki atık maddeleri yiyerek zehirlenip telef olan vatandaşlarımız var.?

 

Merada 10 yıldır çobanlık yapan Halil Akdağ ise, çöplüğün zararlı atıklarından yiyerek 3 ay içerisinde 20 koyunu telef olduğunu iddia etti.



Saruhanlı'da vefat...

Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 16.02.2016 10:10:46 1445 0
Tarih: 16.02.2016 10:10 Güncelleme: 16.02.2016 10:10
Haberi Sesli Oku