MANİSA - İş sağlığı ve güvenliği eğitimleriyle personelinin bilinçlenmesini sağlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü´nün son eğitim semineri Salihli´de gerçekleştirildi. 
MASKİ Genel Müdürlüğü, düzenlediği iş sağlığı ve güvenliği eğitimleriyle personelinin sahada daha dikkatli olmasını sağlıyor. Bu kapsamda, Akhisar´da 4 ilçenin katılımıyla gerçekleştirilen eğitim semineri Salihli´de devam etti. Salihli´de yapılan eğitime Selendi, Köprübaşı, Kula ve Alaşehir´de görev yapan MASKİ personeli katıldı. Eğitimde, Manisalı vatandaşların daha iyi hizmet alması için çalışan ekiplere uyması gereken kurallar anlatıldı. Olası iş kazalarının önüne geçmek adına düzenlenen seminerde İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürü Mesut Kuşçu, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanları Çağıl Korkusuz ve Ruhan Bayraktar dikkat edilmesi gereken hususları personele aktardı. Seminere; Salihli Koordinasyon İşleri Müdürü Ali Rıza Ünveren ile Sarıgöl ve Selendi MASKİ Sorumluları Veli Toktaş ile Uğur Akıncı da katıldı.
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, hem vatandaşların hem de çalışan personellerin sağlığı ve güvenliğinin kendileri için her şeyden önemli olduğuna değinerek, şöyle konuştu: ?Manisalılara en iyi ve en kaliteli hizmeti götürmek adına kurum olarak gece gündüz demeden çalışıyoruz. Ancak bu çalışmalarımızı yaparken en önemli konu; insan unsurudur. Hem vatandaşlarımızın hem de görevli personelimizin hayatları bizlere emanet. Bu emaneti korumak için gerekli tüm tedbirleri almanın yanı sıra düzenli bir şekilde eğitim seminerleri de düzenleyerek, personelimizin daha da dikkatli olmasını sağlıyoruz? dedi.



Saruhanlı'da vefat...

Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 7.03.2017 08:17:53 696 0
Tarih: 07.03.2017 08:17 Güncelleme: 07.03.2017 08:17
Haberi Sesli Oku