Anahtar Kelimeler: İngiliz Prensesi misafir ağırladı

DÜNYA - Daha önce ‘Cambridge Düşesi’ unvanına sahip olan Kate Middleton ‘Galler Prensesi’ olarak ilk defa resmi bir davette yer aldı.

İngiliz Kraliyet Ailesi, Kraliçe 2. Elizabeth’in geçen eylül ayındaki ölümünden bu yana ilk kez gösterişli bir davete ev sahipliği yaptı. ‘Yılların veliahtı’ Kral 3. Charles, tahta geçtiğinden bu yana ilk kez resmi bir konuk ağırladı. Buckingham Sarayı’nda düzenlenen resmi davette, Güney Afrika Cumhurbaşkanı Cyril Ramaphosa misafir edildi.

Daha önce ‘Cambridge Düşesi’ unvanına sahip olan Kate Middleton ise ‘Galler Prensesi’ olarak ilk defa resmi bir etkinliğe katılmış oldu. Galler Prensesi, Prenses Diana’nın favorisi olan “Cambridge Âşıklarının Düğümlü Tacı” (Cambridge Lover’s Knot) adlı tacı taktı. Meşhur taç, 1914 yılında kraliyet kuyumcusu Garrard tarafından, Kraliyet Ailesi’ne ait olan inciler ve elmaslar ile dönemin hükümdarı Kraliçe Mary için yapılmıştı.

TACI DIANA’DAN

BROŞTA ELİZABETH PORTRESİ

Galler Prensesi Kate Middleton, İngiliz tasarımcı Jenny Packham imzalı bir kıyafetle davete katıldı. Çiçek desenli taşlarla işli 5 bin dolarlık elbisesini ise yine Prenses Diana’ya ait küpelerle kombinledi. Üzerine ise Kraliçe 2. Elizabeth’in portresinin olduğu sarı bir broş taktı.



Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Dünya 24.11.2022 05:04:00 2620 0
Tarih: 24.11.2022 05:04 Güncelleme: 24.11.2022 05:04
Haberi Sesli Oku