DÜĞÜN - 3 yıl önce İngiltere´de tanışan ve özel şirketlerde satış temsilciliği yapan Emma Ives ile Chris Lomas, Muğla´nın Fethiye ilçesinde Türk usulü düğünle davul zurna eşliğinde evlendi.

İngiliz çift bu yıl Fethiye ve Ölüdeniz ile Antalya´ya tatile gelmeyen İngilizlere, "Türkiye oldukça güvenli. Düğünümüzü bile çok rahat şekilde yaptık. Balayımızı da Fethiye´de yapıyoruz. Tüm İngilizlerin tatillerini Türkiye´de geçirmelerini bekliyoruz" dedi.

Yaklaşık 3 yıl önce İngiltere´de bir tatilde tanışan satış sorumlularından Emma Ives (27) ile Chris Lomas (26), ailelerinin de isteği ile düğünü Türkiye´nin en güzel tatil merkezlerinden Ölüdeniz´de yapmayı kararlaştırdılar. Emma Ives annesi Andy, babası Marion ile birlikte tam 17 yıldan bu yana yaz tatillerini geçirdikleri Fethiye´de düğün yapmayı önerince Damat Chris Lomas ve ailesi kabul etti. Yaklaşık 50 kişilik yakınlarıyla birlikte Ölüdeniz´e gelen çift, nikah için Fethiye Belediyesi´ne başvurdu. Fethiye Belediyesi Nikah Memuru Fatma Durgut, nikahı Ölüdeniz´de bir beach kampta kıydı.

Nikahın ardından Ölüdeniz Mahallesi Hisarönü Barlar Sokağı´na gelen İngiliz gelin ve damat, burada davul zurna eşliğinde yaklaşık 500 metre yürüyerek çevreye el salladılar. Damat Chris Lomas elinde Türk bayrağını devamlı çevreye sallarken, yürüyüş esnasında zaman zaman duran çift davul zurnanın çaldığı hareketli türküler eşliğinde bol bol oynadılar. Çift çoğunluğu İngiliz çok sayıda turist tarafından sık sık alkışlanırken çok sayıda turistte bu anı ellerinde cep telefonlarıyla görüntülediler. Barlar sokağında teraslarda yemek yiyen turistlerde çifte alkış tutarken barlar sokağındaki davullu zurnalı eğlencenin ardından çift oteldeki düğün törenlerine geçtiler.

?TÜRKİYE GÜVENLİ?
İngiltere´de tanıştıklarını, Türkiye´yi çok sevdikleri için Fethiye´de evlenmeye karar verdiklerini söyleyen Emma Ives ile Chris Lomas çifti, "Fethiye muhteşem doğasıyla harika bir kent. Buraya ailemle 17 yıldır geliyoruz. Pek çok Türk dostumuz da var. Şuanda çok güvenli bir ülkede olduğumuzu söyleyebilirim. Düğünümüzü bile burada yaptık. Ülkemdeki İngilizlerin seyahatlerini güvenli olmadığı iddiasıyla ertelemelerini anlamsız buluyorum. Tatile çıkmak isteyen İngilizleri Türkiye´ye Ölüdeniz´e davet ediyoruz. Gelecek yıl evlenme yıl dönümümüzü yine burada kutlayacağız. Şu anda balayımızı da Ölüdeniz´de gerçekleştireceğiz? dediler.



Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

Yangın dumanından etkilenen yaşlı adam hayatını kaybetti

Karısını tüfekle öldürüp intihar etti

Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

Hırsızlar boş daireleri pes dedirten yöntemle belirledi

Sosyal medya tartışması cinayetle bitti

Cinayet: İmam, husumetli komşusu tarafından öldürüldü

Cinayet: Ailesini arayıp 'intihar etti' dedi

Kadın bıçaklanarak öldürüldü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 24.08.2015 16:56:44 361 0

Tarih: 24.08.2015 16:56

Haberi Sesli Oku