SARUHANLI - Manisa Merkezde ilave imar planı alanına yönelik taşkın risk alanlarının ve bu alanların içerisindeki derelerin ıslah edilerek Gediz Nehrine kadar iletilmesini sağlayacak olan proje çalışmalarına başlanıldı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa Merkezde ilave imar planına yönelik taşkın risk alanlarının ve bu alanların içerisinde kalan derelerin ıslah edilerek Gediz Nehrine kadar ulaşmasını sağlayacak olan proje için yüklenici firma ile sözleşme imzaladı. Çalışmaların başladığı İlave İmar Planı Alanında Taşkın Risk Haritalarının Hazırlanması, Dere Güzergahlarının ve Koruma Kuşaklarının Belirlenmesi Kapsamında Taşkın Koruma – Dere Islah Avan Projelerinin Hazırlanması İle Kurutma Kanalı Deplase Kesim Tuzu Projelerinin Hazırlanması İşi ile ilgili olarak yapılacak çalışma proğramı yüklenici firma yetkililerince Genel Müdür Burak Aslay’a sunulmak üzere bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer ve Projeler Dairesi Başkanı Bircan Kaynak da yer aldı.

Vatandaşların can ve mal güvenliği konusunda çalışmalar titizlikle yürütülüyor

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün vizyonu doğrultusunda vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlama konusunda çalışmalarını titizlikle yürüttüklerini belirtti. Genel Müdür Aslay, “Yapılacak olan bu çalışma ile Manisa Merkezdeki ilave imar planı alanında olası taşkın kodları belirlenmiş ve derelerin ıslah edilerek Gediz nehrine kadar sağlıklı bir şekilde akışı sağlanarak olası taşkınlara karşı önlem alınmış olacak” diye konuştu.



Asırlık borsa, yeni yüzyılın binasının temelini dualarla attı

Somaspor kötü gidişatı durdurmak istiyor

Odun ateşinde 50 yıllık gelenek

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Projesinde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kafede Bıçaklı Saldırı: Yaralı Cep Telefonunu Bırakmadı

Bu nasıl vicdansızlık! Doğurduğu bebeği çöpe attı

Menopoz bir son değil, yeni bir başlangıçtır

Manisa'da eğitim doğayla bütünleşti: Telefon yerine kitap, ekran yerine doğa

Devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Vali Özkan ve beraberindekilerden şehit ailesine anlamlı ziyaret

Enes Pınar bir ayda iki kez Balkanları fethetti

Seramiksan fabrikasında hırsızlık

Aile faciası: Oğlunu öldürdü, eşini ağır yaraladı

Kadın emeğiyle yerel kalkınma güçlendiriliyor

SMA'lı olarak doğdu, şimdi hasta bakıyor

Ege Üniversitesinin kültür ve sanat etkinlikleri göz doldurdu

Silahlı saldırıya uğrayan okul müdürünün tedavisi devam ediyor

Dünya 2.’si kadın kuaför Denizli’nin gururu oldu

Eski sistem anahtar tarihe karışıyor

Paşaköy zoru başardı: 0-3

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 29.11.2021 09:51:00 756 0
Tarih: 29.11.2021 09:51 Güncelleme: 29.11.2021 09:51
Haberi Sesli Oku