Tarih: 07.09.2021 19:32

İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI - İl İdare Şube Başkanları Toplantısı, Vali Yaşar Karadeniz Başkanlığında İl Emniyet Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapıldı.

İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Vali Yaşar Karadeniz başkanlığında, Vali Yardımcıları ve kurum müdürlerinin katılımıyla İl Emniyet Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapıldı.

Kurumların çalışmaları, koordinasyon gereken konular ve pandemi sürecinde uygulanan tedbir ve çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda konuşan Vali Yaşar Karadeniz “ Manisa, pandemi süresince ülkemizde durumu en iyi olan illerinden birisi oldu. Kamu hizmetlerinde herhangi bir aksaklık yaşanmadan bu süreç sürdürüldü. Hepinizin bildiği gibi aksayan en önemli kamu hizmetimiz eğitim hizmetleriydi, o da dünden itibaren normal sürecine girdi. Temennimiz odur ki eğitimimiz tekrar kesintiye uğramasın. Sizlerle daha önce VKS yöntemiyle yapmış olduğumuz toplantılarda genel olarak yapılması gereken hususları konuştuk. Bugünkü toplantıda daha çok sizlerin bizlere aktaracağı ve kurumlar arası koordinasyonu gerektiren hususlar varsa onları dinleyeceğiz” dedi.

Toplantıda, kurum müdürleri tek tek söz alarak kurumlarında yürütülen çalışmalar ve koordinasyon gerektiren hususlarda Vali Karadeniz’e ve katılımcılara bilgi verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —