İki ayağını biçerdövere kaptıran operatör hayatını kaybetti
Denizli’nin Tavas ilçesinde bulunan ayçiçeği hasadını kendi biçerdöveri ile yaptığı esnada iki ayağını helezona kaptıran operatör, ampute olarak kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesini kaybetti. Operatörün kazadan dakikalar öncesinde hasat yaptığı paylaşım ise yürekleri parçaladı.
Tavas’ın Sofular Mahallesi’nde bulunan tarlada meydana gelen olayda; 24 yaşındaki Barış Can Çetin, hasat işlemleri için memleketi Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesine bağlı Yavaşlar Mahallesi’nden Denizli’nin Tavas ilçesine geldi. Geçtiğimiz aylarda bölgedeki arpa ve buğday hasadını tamamlayan Çetin, yaklaşan ayçiçeği hasadı için bölgeden ayrılmadı. Günlerdir Sofular Mahallesi’nin ayçiçeği hasadını sürdüren Çetin, dün akşam saatlerine doğru N.E.'nin tarlasını hasat etmek için makinesini çalıştırdı. Tarlada hasat yaptığı sırada, ayçiçeğinin ıslak olması nedeniyle tıkanan helezona müdahale etmek isteyen Çetin, tarla sahibi N.E.’den makinesini sürmesini istedi. Biçerdöveri süren N.E., helezon kısmında gürültülü seslerin gelmesi üzerine acil butonuna basarak makineyi durdurdu. Çevredeki vatandaşların bağırışları ile aşağıya inen tarla sahibi, Çetin’in ayaklarını helezona kaptırdığını gördü.
İki ayağını kaybetti
Kanlar içerisinde yığılan ve iki bacağını olay yerinde kaybeden Çetin için 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istendi. İhbar üzerine sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine hızlıca giden Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı Tavas İtfaiye Şubesi ekibi, helezona ayakları sıkışan operatörü kurtarmak için çalışma başlattı. Sağlık ekibinin de müdahalesi ile iki ayağını makineye kaptıran operatör, ampute olarak Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan operatör, hızlıca ameliyata alındı. Doktorların tüm müdahalesine rağmen Çetin, verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.
Son görüntüsü ortaya çıktı
3 çocuk babası olduğu öğrenilen Barış Can Çetin’in cenazesi, bugün toprağa verilmek üzere memleketi Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesine bağlı Yavaşlar Mahallesi’ne gönderildi. Çetin'den geriye, kazadan dakikalar öncesinde ayçiçeği hasadı yaptığı esnada sosyal medya hesabından paylaştığı görüntüler kaldı. Görüntülerde, Çetin’in müzik eşliğinde eğlendiği ve hasat yaptığı ürünleri çektiği görüldü. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.



Düğüne gelen her davetliye bir fidan hediye edildi

Vestel, Manisa BBSK Kadın Voleybol Takımı ile güçlerini birleştirdi

Manisalı Milli Judocu Sura Nil Karasu Avrupa ikincisi oldu

Manisalı Milli Judocu Sura Nil Karasu Avrupa ikincisi oldu

Tarlaya uçan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Saruhanlı Belediyesi’nden Şatırlar Mahallesi’ne Kapalı Düğün Salonu

-Akhisarlı bisikletçiler Türkiye Şampiyonasında göz doldurdu

Saruhanlı'da Vefat...

Feci kazada karı-koca vefat etti

Manisalı çiftin piknik keyfi faciayla bitti

Saruhanlı'da Vefat...

Büyükşehir’den Engelli Yurttaşa Destek

Turgutlu'da yanan çiftlik evinden ceset çıktı: 3 gözaltı

Yaşlı çift evlerinde ölü bulundu: Katil, kadının oğlu çıktı

Feci kaza; Eğlence mekanından çıkan genç feci şekilde hayatını kaybetti

Paşaköy FK'da Mutlu Çamlıyer dönemi

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 16.09.2023 09:49:00 1208 0

Tarih: 16.09.2023 09:49 Güncelleme: 16.09.2023 09:49
Haberi Sesli Oku
3.08.2025 10:13:00